Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Κυριακή (28/7/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Κυριακή (28/7/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Κυριακής (28/7/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ της Κυριακής (28/7/19).

Kριός: Κάρτα της ημέρας – Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα στιγματίσουν την ημέρα σας. Θα έχετε ανάλαφρη διάθεση και τα συναισθήματα είναι σημαντικά.

Μπορεί να σχεδιάσετε να δείτε μια ταινία, ένα θεατρικό έργο και να θέλετε να χαλαρώσετε μαζί με τους αγαπημένους σας.

Φίλοι και συγγενείς με τους οποίους ήσασταν πολύ κοντά, μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ένα δώρο ή μια πρόταση γάμου φαίνεται στην κάρτα.

Ταύρος: Κάρτα της ημέρας – Το Άστρο

Τα άστρα σάς ευνοούν σήμερα. Η επιμονή σας θα αποδώσει. Η υγεία σας παραμένει καλή. Έχετε την έντονη επιθυμία να ανακαλύψετε ξανά την αίσθηση του σκοπού σας στη ζωή.

Κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μεταμορφώνεστε σε έναν νέο εαυτό και αυτό θα σας δώσει μια νέα οπτική για τη ζωή. Αυτή η αλλαγή είναι καλοδεχούμενη και ικανοποιητική.

Δίδυμοι: Κάρτα της ημέρας – Ο Ήλιος

Αυτή είναι καλή ημέρα για να πραγματοποιηθεί η ευχή σας. Η κάρτα δείχνει τη γέννηση ενός παιδιού, γάμο, αναγνώριση και τιμή. Μπορείτε να περιμένετε μια προαγωγή. Η ζεστασιά και η στοργή των αγαπημένων σας θα ανανεώσει την αυτοπεποίθησή σας. Υποδεικνύεται ευτυχία που έρχεται από παιδιά. Τα πάνε πολύ καλά στην μόρφωσή τους και στην καριέρα τους. Αν αιτηθήκατε για κάποια κυβερνητική δουλειά ή μια χάρη από κάποιον προϊστάμενο, μπορεί να την πάρετε.

Καρκίνος: Κάρτα της ημέρας – Ο Ιεροφάντης

Θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας. Αντί να κολλάτε στις λεπτομέρειες και να σας βαραίνει η ρουτίνα, υψώστε το ανάστημά σας μπροστά σε μια φιγούρα εξουσίας. Να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πάντα να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας με τον παραδοσιακό τρόπο. Μπορεί να σας έχει κουράσει ένας υπερβολικά απαιτητικός εργοδότης ή μια οργάνωση με ιεραρχία. Θα έχετε την ανάγκη να βρίσκεστε σε ένα πιο ευέλικτο και προσαρμοστικό περιβάλλον.

Λέων: Κάρτα της ημέρας – Ο Αυτοκράτορας

Είναι μια καλή ημέρα για σας. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας είναι αυξημένες και μπορεί να γίνετε το σύστημα υποστήριξης φίλων και συγγενών. Μπορεί να θελήσετε να δουλέψετε ανεξάρτητα. Ίσως να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ώστε να νιώσετε ελεύθεροι από την εταιρική ζωή και τους καταπιεστικούς προϊσταμένους! Ή μπορεί να ψάχνετε ένα ταίρι που να είναι πρακτικό και να μπορεί να σας φροντίζει και να παρέχει μια σταθερή βάση για το μέλλον.

Παρθένος: Κάρτα της ημέρας – Το Άρμα

Είναι ώρα να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στις σχέσεις σας. Προβλέπονται στρες και τσακωμοί με το ταίρι σας. Μπορεί το ταίρι σας να είναι άπιστο ή ένα ζηλιάρικο άτομο στη ζωή σας να σας σαμποτάρει πίσω από την πλάτη σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, κάντε την απαραίτητη έρευνα. Μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα με το στομάχι. Κάντε έλεγχο διατροφής. Τα ηλικιωμένα άτομα μπορεί να μην είναι πολύ υποστηρικτικά σήμερα. Χαλαρώστε!

Ζυγός: Κάρτα της ημέρας – Το έξι των ράβδων

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στη ζωή εκτός από τη θετική στάση σας. Έχετε αυτή τη νοοτροπία μαζί με αποφασιστικότητα και κοινωνική δημοτικότητα που σας δίνει μεγάλη δύναμη και επιτυχία. Οι άλλοι θα δουν τις ικανότητές σας. Μπορεί να σας δοθεί ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο και μια ανάθεση, μπορεί να εκλεγείτε πρόεδροι μιας κοινότητας ή ενός οργανισμού. Το στάτους σας βελτιώνεται με κάθε τρόπο.

Σκορπιός: Κάρτα της ημέρας – Ο Πύργος

Είναι ώρα να ξυπνήσετε! Δεν είναι η ώρα να συνεχίσετε με ευαισθησία. Τα πράγματα δεν πήγαιναν υπέρ σας. Δεν έχει νόημα να παραμείνετε σε αυτά, αν η άνεσή σας βασίζεται σε ανεπαρκή θεμέλια λάθος σκέψης, άποψης και δράσης. Πρέπει να αλλάξετε γρήγορα τη δουλειά/ το επάγγελμα / τη σχέση σας. Κάτι σοκαριστικό συμβαίνει ξαφνικά που θα σας συγκλονίσει ή θα σας βγάλει από το τέλμα.

Τοξότης: Κάρτα της ημέρας – Το δύο των ράβδων

Πηγαίνετε σε συναντήσεις και εκδηλώσεις για να δημιουργήσετε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και να κάνετε νέους φίλους. Οι δεσμοί που κάνετε αυτή τη στιγμή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Ορισμένα καλά νέα από το εξωτερικό είναι πιθανά. Επιχειρήσεις εξαγωγής και εισαγωγής, είναι πολύ πιθανό να ανθίσουν. Όλα φαίνονται να είναι υπό έλεγχο, έχουν πίστη στο ένστικτό σας.

Αιγόκερως: Κάρτα της ημέρας – Η Εγκράτεια

Θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να φέρνετε ισορροπία, υπομονή και μετριοπάθεια στη ζωή σας. Ζείτε στα μέσα, αποφεύγετε τα άκρα και διατηρείτε μια σημαντική αίσθηση ηρεμίας στη ζωή σας. Έχετε μάθει να παραμένετε ήρεμοι σε καταστάσεις μεγάλου στρες ή άγχους και να περνάτε αυτές τις δύσκολες στιγμές με χάρη. Αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό θα σας χαρίσει αναγνώριση από την οικογένεια και τους φίλους σας.

Υδροχόος: Κάρτα της ημέρας – Το τέσσερα των κυπέλλων

Λαμβάνοντας υπόψη όλες αυτές τις δραστηριότητες που σας βαραίνουν, μπορεί να εξαντληθείτε σήμερα. Αποφασίζετε να μείνετε μακριά από τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε με βιασύνη τα πράγματα. Παίρνετε τον χρόνο σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε. Νιώθετε ηρεμία με αυτό που κάνετε. Πρέπει να συνδέσετε τους άλλους αυτή τη στιγμή και έτσι θα λάβετε τις καλύτερες πληροφορίες.

Ιχθύες: Κάρτα της ημέρας – Το έξι των ξιφών

Βρίσκεστε ήδη σε κίνδυνο ή τον περιμένετε ή απλώς αποφασίζετε να ξεφύγετε για να μειώσετε τον φόβο σας; Μπορεί να έχετε ιατρικά προβλήματα ή ένα από τα άλλα τόσα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη ζωή. Αν ξέρετε ότι ζείτε σε επικίνδυνη γειτονιά, θα περιμένατε τη σειρά σας ή θα προετοιμαζόσασταν από πριν; Πρέπει να κάνετε την επιλογή σας για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments