Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (28/7/19)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (28/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 28/7/19.

Κριός

Η ευφυΐα σας θα λάμψει σήμερα και ο/η αγαπημένος/η σας δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος/η για εσάς. Συνήθως είστε μετριόφρονες αλλά σήμερα είναι η σειρά σας να βρεθείτε στο επίκεντρο, οπότε απολαύστε το!

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια μεγάλη αγορά αλλά προσπαθήστε να μην πάρετε το πρώτο πράγμα που θα σας μπει στο μάτι. Κάντε μια έρευνα αγοράς και ζητήστε τη γνώμη του/της αγαπημένου/ης σας. Μαζί θα κάνετε τη σωστή επιλογή.

Δίδυμοι

Σήμερα ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας. Αν σας πουν την άποψή τους για κάποιο θέμα που αφορά τη σχέση σας, να ξέρετε ότι σκέφτονται πάντα το καλό σας. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε, αλλά ακούστε τους προσεκτικά.

Καρκίνος

Μια αυθόρμητη παρατήρηση προς τον/την αγαπημένο/η σας μπορεί να τον/την πληγώσει συναισθηματικά αν την παρερμηνεύσει. Μπορείτε να αποφύγετε κάτι τέτοιο αν αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε τις σκέψεις σας πριν μιλήσετε σήμερα.

Λέων

Σήμερα θα απολαύσετε να μάθετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με τον/την αγαπημένο/η σας. Φτιάξτε ποπ-κορν και βολευτείτε αναπαυτικά για να δείτε εκείνο το ντοκιμαντέρ που πάντα θέλατε να παρακολουθήσετε.

Παρθένος

Όταν ξέρετε τι θέλετε, είστε διατεθειμένοι να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να το αποκτήσετε. Για τώρα, ο στόχος σας είναι να κάνετε τη σχέση σας ακόμη πιο δυνατή από ότι είναι, και ξέρετε ακριβώς τον τρόπο για να το καταφέρετε.

Ζυγός

Τώρα που είχατε χρόνο να σκεφτείτε τις επιλογές σας, είστε έτοιμοι να κάνετε έναν ανιδιοτελή συμβιβασμό με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι τόσο γενναιόδωροι μαζί σας. Ήρθε η ώρα να τους το ανταποδώσετε.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε ένα καινούριο πρόγραμμα γυμναστικής. Κάντε το πιο διασκεδαστικό συμπεριλαμβάνοντας τον/τη σύντροφό σας σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο θα παρακολουθείτε ο ένας την πρόοδο του άλλου.

Τοξότης

Σήμερα είστε πάλι ο παλιός καλός ατρόμητος εαυτός σας, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Ξεκινήστε σιγά – σιγά με κάποιες μικροδιορθώσεις στο σπίτι σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δουλέψετε πάνω σε κάτι που είχατε ξεκινήσει με τον/την αγαπημένο/η σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε κάτι για το οποίο ανυπομονούσατε. Παρόλο που αισθάνεστε απογοητευμένοι, προσπαθήστε να βρείτε κάποιο εναλλακτικό σχέδιο για τώρα μέχρι οι περιστάσεις να είναι κατάλληλες για την πραγματοποίηση της αρχικής σας ιδέας.

Υδροχόος

Σήμερα ψάχνετε για κάτι ασυνήθιστο. Πηγαίνετε να δείτε μια ταινία σινεφίλ ή βρείτε ένα ασυνήθιστο εστιατόριο. Αν μη τι άλλο, θα δώσει σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.

Ιχθύες

Αν βρίσκατε έναν τρόπο να κλείσετε σε μπουκάλι όλη αυτή τη φοβερή σας ενέργεια, θα γινόσασταν πλούσιοι! Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να τη διοχετεύσετε σε κάτι που θα ωφελήσει εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments