Αθλητισμός

Γκουστάβο Μπλάνκο: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο έμπειρος φορ

Γκουστάβο Μπλάνκο: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο έμπειρος φορ
Γκουστάβο Μπλάνκο: Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του υψηλόσωμου φορ.

Γκουστάβο Μπλάνκο: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους πολύ δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του πανίσχυρου Άγιαξ. Οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν με κάτω τα χέρια. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει ποιοτική πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Μια από αυτές είναι η θέση του σέντερ φορ.

Το κενό που υπήρχε στο χώρο του κέντρου καλύφτηκε με την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι. Οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας έχουν βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση εντός επιθετικού περιοχής. Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτό του Γκουστάβο Μπλάνκο. Πρόκειται για ένα θηριώδη επιθετικό που έχει φτιάξει το όνομα του με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Γκουστάβο Μπλάνκο: Εξετάζει την περίπτωση του ο ΠΑΟΚ

Ο 27χρονος Αργεντινός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Άρσεναλ Σαραντί και πριν από πέντε χρόνια βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ανζί. Αγωνίστηκε στο Μαρόκο με την φανέλα της Βιντάντ, για να ακολουθήσουν οι μεταγραφές σε Ασιρίσκα (Σουηδία) και Καρπάτι Λβιβ (Ουκρανία). Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού με τη φανέλα της Μάλαγα.

Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας. Συγκεκριμένα σε 42 εμφανίσεις πέτυχε εννιά γκολ και έδωσε εφτά ασίστ. Η Ισπανική ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία με αποτέλεσμα να μη μπορεί να τον κρατήσει. Εκείνος επέστρεψε στην Σαχκτάρ και περιμένει να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον του. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει εκ νέου και δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Μπλάνκο δεν είναι άγνωστο στο Ελληνικό κοινό. Ο Αργεντινός φορ ήταν μέσα στους παίκτες που εξέτασε και η ΑΕΚ πριν καταλήξει στον Νέλσον Ολιβέιρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments