Αθλητισμός

Μάριο Μπράνκο: Τρέχει για “κλείσει” τα ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ

Μάριο Μπράνκο: Τρέχει για “κλείσει” τα ανοιχτά μέτωπα του ΠΑΟΚ
Μάριο Μπράνκο: Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει μερικά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να τελειώσει άμεσα.

Μάριο Μπράνκο: Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα τον έφερε αντιμέτωπο με τον πανίσχυρο Άγιαξ. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του είναι προσηλωμένοι στην προετοιμασία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ασπρόμαυροι”έχουν σταματήσει να δουλεύουν πάνω στη διαμόρφωση του ρόστερ τους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Εκτός από τους παίκτες που θα έρθουν, είναι σημαντικό να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Ο Μάριο Μπράνκο είναι αυτός που έχει επωμιστεί το βάρος να βρει λύσεις σε κάποια ανοιχτά θέματα. Οι πρωταθλητές έχουν κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς έχουν μεγάλα συμβόλαια κάτι που κάνει την περίπτωση τους δυσκολότερη. Μια τέτοια είναι ο Αμρ Ουάρντα που δεν έχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει στον “δικέφαλο του Βορά”.

Μάριο Μπράνκο: Ο Ουάρντα και τα άλλα μέτωπα

Τα πρόσφατα καμώματα του Αιγύπτιου τον έχουν κάνει να μην είναι ελκυστικός για αρκετές ομάδες. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει η επιλογή να δοθεί ξανά δανεικός. Ο Μπράνκο θα πρέπει να βρει λύση σε αυτό το θέμα. Σε αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να πιέσει τον Ουάρντα να κάνει δεκτή την πρόταση της Pyramids FC από την Αίγυπτο.

Παράλληλα γίνεται αναζήτηση για την κατάλληλη πρόταση για τον Τιμπό Μουλέν και για τους δανεισμούς των Μελιόπουλου, Μπουργάνη, Μαρκόφσκι και Συμέων Παπαδόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments