Διεθνή

Ekaterina K: Δολοφονήθηκε η γνωστή beauty blogger – Βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα

Ekaterina K: Δολοφονήθηκε η γνωστή beauty blogger – Βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα
Ekaterina K: Οι έρευνες έχουν στραφεί προς τους ερωτικούς συντρόφους της 24χρονης καλλονής.

Ekaterina K: Θύμα άγριας και αποτρόπαιης δολοφονίας έπεσε η γνωστή Ρωσίδα μπλόγκερ, καθώς το πτώμα της εντοπίστηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής Mirror, το σώμα της έφερε πολλά τραύματα από μαχαίρι και ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της.

Οι γονείς της ανησύχησαν όταν η κόρη τους σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις τους και ενημέρωσαν τις Αρχές. Το τελευταίο της ταξίδι ήταν στην Κέρκυρα, όπου έκανε το τελευταίο της ποστ στις 22 Ιουλίου, ενώ το άψυχο σώμα της βρέθηκε 5 ημέρες μετά. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς τους ερωτικούς συντρόφους της 24χρονης, καθώς εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο του εγκλήματος πάθους.

Η αστυνομία ερευνά την προσωπική ζωή της άτυχης κοπέλας που είχε χωρίσει πρόσφατα με τον 32χρονο σύντροφό της και είχε ξεκινήσει σχέση με έναν 52χρονο άντρα. Οι αρχές αναζητούν και τους δύο άνδρες.

Η Ρωσίδα που είχε σπουδάσει ιατρική και είχε το δικό της μπλογκ για θέματα ομορφιάς, είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση από την Κέρκυρα όπου είχε βρεθεί πριν δολοφονηθεί. Στην τελευταία ανάρτησή της έκανε λόγο για ένα ταξίδι στην Κέρκυρα στις 22 Ιουλίου. Η σορός της βρέθηκε πέντε μέρες αργότερα και ως πιθανό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος εξετάζεται μεταξύ άλλων η ζήλια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments