Καιρός

Έρχονται μπόρες σήμερα Τρίτη – Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Έρχονται μπόρες σήμερα Τρίτη – Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου
Σάκης Αρναούτογλου: Με έκτακτη ανάρτησή του στο facebook προειδοποίησε για την έλευση τοπικά ισχυρών καταιγίδων. Ποιες περιοχές αφορά.

Σάκης Αρναούτογλου: Με έκτακτη ανάρτησή του το απόγευμα της Δευτέρας, ο γνωστός προγνώστης προειδοποίησε για την εμφάνιση τοπικά ισχυρών καταιγίδων στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη για σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανάρτησε την πορεία του φαινομένου, από τα ξημερώματα της Τρίτης μέχρι το μεσημέρι, όταν και θα έχει εξαπλωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, “πιάνοντας” και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. “Τοπικά ισχυρές οι μπόρες/καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη την Τρίτη κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά!”, ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στο ποστάρισμά του.

Η πορεία του φαινομένου, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Πρωί Τρίτης

Μεσημέρι Τρίτης

H πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Μακεδονία και τη Θράκη

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ΕΜΥ, που έκανε λόγο για καιρό αρχικά αίθριο στη δυτική Μακεδονία, αλλά από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες το τοπίο θα αλλάξει, καθώς θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι λίγο χαμηλότερη.

  • Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία αρχικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments