Video

Peaky Blinders: Βγήκε το τρέιλερ της 5ης σεζόν (vid)

Peaky Blinders: Βγήκε το τρέιλερ της 5ης σεζόν (vid)
Peaky Blinders: Η γνωστή Βρετανική σειρά πρόκειται να επιστρέψει για 5η σεζόν και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

Peaky Blinders: Η γνωστή σειρά του BBC είναι μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Εκατομμύρια κόσμος σε όλο τον κόσμο έχει παρακολουθήσει τους τέσσερις κύκλους που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Μέσα στο έτος αναμένεται να κυκλοφορήσει και ο πολυαναμενόμενος πέμπτος κύκλος του Peaky Blinders. Φυσικά τα γεγονότα θα συνεχιστούν από εκεί που ολοκληρώθηκε η τέταρτη σεζόν.

Ο πρωταγωνιστής, Τόμας Σέλμπι, αναλαμβάνει το νέο ρόλο του ως μέλος του κοινοβουλίου αλλά φυσικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά όπως θα δείτε και στο βίντεο. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν αποκαλύψει ότι η 5η σεζόν θα μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’20 με το αμερικανικό κραχ να επηρεάζει φυσικά και την Αγγλία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα βγουν τα επεισόδια, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στο 2019.

Peaky Blinders: Τι έχουμε δει μέχρι σήμερα

H επική ιστορία αυτής της οικογένειας γκάνγκστερ ξεκινά το 1919 στην παραγκούπολη μιας εκτός νόμου γειτονιάς του μεταπολεμικού Μπέρμιγχαμ. Στρατιώτες που επιστρέφουν, νεόκοποι επαναστάτες και εγκληματικές συμμορίες αγωνίζονται για την επιβίωση σε ένα βιομηχανικό τοπίο που μαστίζεται από την οικονομική αναταραχή.

Όπλα που εισέρχονται λαθραία στα σπίτια από τα χαρακώματα οδηγούνται στους δρόμους και γίνονται θανατηφόρα μέσα. Οι κομμουνιστές δεν ονειρεύονται μόνο την επανάσταση, την προετοιμάζουν και η κυβέρνηση την περιμένει. Καθώς ο Τσόρτσιλ κινητοποιεί τις ειδικές δυνάμεις του, παράνομοι bookmakers κάνουν περιουσίες σε καταστήματα στοιχημάτων και τραυματισμένοι στρατιώτες καταπολεμούν το σοκ τους πίνοντας στις μπυραρίες. Θυμίζουμε ότι η γνωστή σειρά έχει γίνει και video game.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments