Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (30/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (30/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (30/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (30/7/19).

  • κριός

Παρόλο που «ο διάβολος» είναι γνωστό ότι κρύβεται «στις λεπτομέρειες», θα μπορέσεις να βρεις κάτι υπέροχα εμπνευσμένο, προσπαθώντας να εξερευνήσεις τις λεπτότερες πτυχές της σχέσης σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα, ότι πρέπει να εκτιμήσεις τις τρέχουσες συνθήκες, με κάθε λεπτομέρεια! Αλλάζοντας όμως την εστίασή σου από τη μακρινή μεγαλύτερη εικόνα…. σ’ αυτό που συμβαίνει εδώ και τώρα, μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί επίσης να έχει σαν αποτέλεσμα να διασαφηνίσεις καλύτερα τις ιδέες, τα σχέδια ή τις επιθυμίες που έχουν αλλάξει… και απαιτούν από σένα, να εξελιχθείς μαζί τους.

  • ταύρος

Οι απαντήσεις ή οι αποκαλύψεις που θέλεις, σχετικά με τα ερωτικά σου θέματα, είναι απίθανο να φτάσουν από το πουθενά, αυτή τη στιγμή. Για να πάρεις απαντήσεις ή πληροφορίες, ίσως χρειαστεί να κάνεις στον εαυτό σου, μία ή δύο δύσκολες ερωτήσεις. Αυτό θα απαιτήσει να παραμερίσεις κάποιες φοβίες και να ρισκάρεις να επιστρέψεις, σε ό,τι είναι άγνωστο ή μυστήριο. Ωστόσο μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχεις τις απαντήσεις που αναζητάς.

  • δίδυμοι

Το μυαλό σου θα δημιουργήσει πολλές ευχάριστες κι εμπνευσμένες ρομαντικές δυνατότητες, αυτό το διάστημα. Όμως, μπορεί να χρειαστεί να παραμερίσεις την κλίση που έχεις, να δημιουργείς τόσες πολλές ιδέες ή οράματα! Γιατί στο τέλος παλεύεις να εστιάσεις σ’ αυτά, που έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν. Το να γνωρίζεις πότε να σταματήσεις, να κάνεις απογραφή ή να συνδεθείς με αυτό που αντηχεί μέσα σου, μπορεί να σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τα περιττά από τα ουσιώδη και χειροπιαστά. Σίγουρα δε θα παραμείνουν όλες οι δημιουργίες του μυαλού σου, στη σφαίρα της φαντασίας σου.

  • καρκίνος

Η έμφυτη ευαισθησία σου, θα ενισχυθεί με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή! Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να παραβλέψεις μια μικρή παράβαση, που σε άλλη περίπτωση θα έφερνες στο τραπέζι για συζήτηση με τον εραστή σου. Θα νιώθεις μεγάλη ενσυναίσθηση και συμπόνοια, που θα σου εξασφαλίσουν ότι οι συζητήσεις σας, θα ρέουν ελεύθερα και θα παραμείνουν ανοιχτόμυαλες. Μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που θέλεις να συζητήσεις κάποια στιγμή, και που συνδέονται με το παρελθόν…. αλλά προς το παρόν, αυτά μπορούν να περιμένουν.

  • λέων

Θα κερδίσεις πολλά, αν αξιολογήσεις την τρέχουσα ερωτική σου σχέση, ανεξάρτητα από την κατάσταση της. Μπορεί να κάνεις λίγο πίσω για να κάνεις απογραφή και να επισημάνεις τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν, για ν’ απομακρυνθούν τα εμπόδια, από την ανάπτυξη και την πρόοδο που θέλεις να ζήσεις με τον εραστή σου. Θα ξεκαθαρίσεις επίσης στο μυαλό σου, πού μπορεί να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια, φροντίδα ή προσοχή με την προσέγγισή σου. Να είσαι πρόθυμη να δεχτείς πού μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση… και τι μπορείς να κάνεις, για να δημιουργήσεις σπινθήρες κι ερωτισμό, όπου θα είναι απαραίτητο!

  • παρθένος

Θα θελήσεις να δημιουργήσεις δομή στη σχέση σου! Ειδικά αν θέλεις ν’ αξιολογήσεις σε βάθος, ένα ερωτικό σενάριο και να εξετάσεις διάφορες επιλογές πριν κάνεις οποιοδήποτε τολμηρό βήμα. Ευτυχώς, όποια και αν είναι η ρομαντική σχέση, πιθανόν δεν σκοπεύεις να κινηθείς άμεσα ή βιαστικά. Χτίζεις με κάποιο τρόπο, ισχυρά θεμέλια. Αυτά θα βοηθήσουν για τη δημιουργία μιας σχέσης, με μακρά διάρκεια ή μόνιμη.

  • ζυγός

Θα αντιληφθείς, πως αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου τώρα. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να επαναπροσδιορίσεις τις συναισθηματικές και φυσικές σου ανάγκες, με όσα εξελίσσονται ή αλλάζουν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε όποια και αν είναι η νέα ή άγνωστη επικράτεια που εμφανίζεται για να εκπληρώσει τις ελπίδες σου, είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση. Αν είσαι σε σχέση, τότε έχεις την ευκαιρία να επιβεβαιώσεις τους τρόπους με τους οποίους εσύ κι ο εραστής σου, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, θέλετε τα ίδια πράγματα κι επιθυμείτε να φτάσετε στον ίδιο παθιασμένο προορισμό!

  • σκορπιός

Ένα μυστήριο που περιβάλλει την ερωτική σου ζωή από το παρελθόν ή πιθανότατα τον πρώην σύντροφό σου, θα μπορούσε να λυθεί με πολύ πιο γρήγορο τρόπο από ό, τι πίστευες, ότι θα ήταν ποτέ δυνατόν. Αν κάνεις άμεσες ερωτήσεις, θα έχεις περισσότερες απαντήσεις απ’ όσες χρειάζεσαι. Είναι μια περίπτωση του στυλ «αν δεν ρωτήσεις, δεν θα μάθεις», και κάποιος φαίνεται καλά τοποθετημένος, για να συμπληρώσει τα κενά σου…. ή να σε βάλει στην εικόνα.

  • τοξότης

Η αισιοδοξία σου, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα, καθώς σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την ικανοποιητική σχέση που έχεις. Ωστόσο, δεν είσαι με κανέναν τρόπο εγωίστρια ή άπληστη, θέλοντας περισσότερα από όσα έχεις, ή προσπαθώντας να βελτιώσεις περισσότερο την ερωτική σου ζωή. Αν θέλεις να ζήσεις κάτι πιο βαθύ, τότε είναι καιρός να γίνεις πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης. Θα εκπλαγείς αν συνειδητοποιήσεις πόση μαγεία υπάρχει, αν δείξεις λίγη περισσότερη ενεργητικότητα και αυθορμητισμό!

  • αιγόκερως

Είναι εύκολο να αναλογιστείς κάτι, που σχετίζεται με τη σχέση σου. Μπορείς πολύ εύκολα να διαβάσεις πίσω από τις λέξεις, ανεξάρτητα αν λέγονται αυθόρμητα ή αθώα κάποιες κουβέντες. Μπορεί επίσης να πιστεύεις πως η σχέση σου μπορεί να ενισχυθεί γρηγορότερα απ’ ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ίσως νομίζεις, ότι έχεις να κάνεις με μια σειρά λογικών βημάτων, που υποστηρίζουν τις καταστάσεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν η καρδιά σου σε προτρέπει να είσαι υπομονετική… τότε αυτό είναι το μόνο μήνυμα, που πρέπει να προσέξεις.ο

  • υδροχόος

Για να πετύχεις μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, δεν χρειάζονται περίπλοκες συζητήσεις. Το μόνο που θα χρειαστεί ίσως, είναι μια μικρή προσαρμογή στάσης από την πλευρά σου ή να μειώσεις λιγάκι τις προσδοκίες σου. Η αλλαγή που διαπερνά την ερωτική σου ζωή, σκοπεύει να είναι χρήσιμη και όχι βοηθητική. Αν μπορείς να είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με το πού θέλεις να εστιάσεις, τότε μπορεί να συμβεί μια μακρόπνοη βελτίωση.

  • ιχθύες

Η παιχνιδιάρικη πλευρά σου, θα συνδυαστεί υπέροχα με τη φαντασία σου. Και όταν αυτά τα δυο πάνε μαζί, δε φαντάζεσαι την αυθόρμητη περιπέτεια, που θα μπορούσες να ξεκινήσεις. Μπορεί να είναι οι δημιουργικές σου ιδιότητες που κάποιος βρίσκει ιδιαίτερα δελεαστικές τώρα, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεστε ή είστε μαζί. Δώσε στη φαντασία σου όσο χώρο χρειάζεται για να περιπλανηθεί και να τρέξει ελεύθερα! Επειδή είναι το εισιτήριό σου, για να ενισχύσεις την αγάπη και την οικειότητα τώρα, στον κόσμο σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments