Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (1/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (1/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (1/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (1/8/19).

  • κριός

Μπορεί να νιώθεις πως βάζοντας φρένο σ’ ένα ερωτικό σου θέμα, δεν είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σύντομα θα συνειδητοποιήσεις την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό. Ένα σενάριο θα μπορούσε να προχωρήσει… με δυσάρεστο τρόπο. Η προσπάθειά σου όμως να χαλαρώσεις και να εργαστείς με το ταίρι σου, αντί να αντιταχτείς, θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς, πιο εύκολα.

  • ταύρος

Θα εμφανιστεί ένα εμπόδιο στα ερωτικά σου, που ίσως το θεωρήσεις τρομακτικό. Ωστόσο, φρόντισε να εκτιμήσεις τους παράγοντες της σχέσης που έχεις με τον εραστή σου και αν θέλεις απαντήσεις…κάνε ερωτήσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις μια υπέροχη ευκαιρία! Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις να αποδέχεσαι όσα δεν μπορείς πλέον ν’ ανεχτείς.

  • δίδυμοι

Ορισμένες εξελίξεις στη σχέση σου, θα σε κάνουν να παραβλέψεις κάποια πράγματα, ιδιαίτερα αν νιώθεις ενθουσιασμένη και αυθόρμητη! Ωστόσο, ετοιμάσου να ζυγίσεις τις επιλογές σου, με λογικό τρόπο. Οι βιαστικές κινήσεις από πλευράς σου, θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς…πως έπρεπε να προσέξεις περισσότερο, αντί ν’ αντιδράσεις ανυπόμονα κι ορμητικά.

  • καρκίνος

Παρόλο που ορισμένα γεγονότα μπορεί να είναι αναμφισβήτητα…. ή να μιλούν από μόνα τους σχετικά με τη σχέση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να αποφύγεις να δράσεις άμεσα. Αν κάτι δεν «κολλάει» ή αισθάνεσαι ότι υπάρχουν περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις, τότε άφησε να έρθουν στο φως, περισσότερες πληροφορίες , πριν ρισκάρεις την καρδιά σου-ή την καρδιά κάποιου άλλου!

  • λέων

Μερικές φορές, μπορεί να επικεντρωνόμαστε με ακρίβεια σε τρόπους που αφορούν τα όνειρα ή τις φαντασιώσεις μας, και απογοητευόμαστε όταν ανακαλύπτουμε την πραγματικότητα. Αυτός είναι ο λόγος, που ίσως είναι χρήσιμο να εξετάσεις πρακτικά, τι θέλεις να ζήσεις τώρα στα ερωτικά σου. Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα καταφέρεις. Απλά βεβαιώσου, ότι οι προσδοκίες σου είναι ρεαλιστικές.

  • παρθένος

Μια ευχάριστη εξέλιξη μπορεί να συμβεί στην ερωτική σου ζωή, επιτρέποντάς σου να καθοδηγείς περισσότερο από το συναίσθημα, παρά από τη λογική. Το να είσαι πολύ πρακτική στο όνομα της αγάπης, θα μπορούσε να εμποδίσει κάτι γλυκό που προσπαθεί να εκδηλωθεί. Άφησε την καρδιά σου, να έχει πιο δυνατή φωνή από τη λογική σου αυτή τη στιγμή! Επειδή μπορεί να ξεπεραστεί κάτι, που χρειάζεται χρόνο και χώρο για να ξεδιπλωθεί.

  • ζυγός

Εμπιστέψου το ένστικτό σου, για να σε κατευθύνει με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στα ερωτικά σου τώρα. Ακόμα κι αν κάτι φαίνεται να κινείται με πιο γρήγορους ρυθμούς, ή υπάρχει κάτι περισσότερο σε μια ρομαντική κατάσταση από ό, τι είναι άμεσα προφανές, μια μικρή προσοχή θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη. Η εσωτερική φωνή σου, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις, τι μπορεί να φαίνεται ασαφές αυτό το διάστημα.

  • σκορπιός

Καθώς μια συγκεκριμένη πραγματικότητα ξεκαθαρίζει, θα αισθανθείς ότι είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσεις ένα ρομαντικό σενάριο. Αυτή η αίσθηση είναι απίθανο να ξεφουσκώσει, αν αναγνωρίσεις πώς εξελίσσονται οι σωματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Σου παρέχεται επίσης μια χρήσιμη και ουσιαστική γνώση, που μπορεί να διασφαλίσει ότι είσαι προσγειωμένη, εκεί που συνήθως είχες την τάση να είσαι πιο ευφάνταστη. Έχεις πιο εφικτά ερωτικά οράματα, για να εστιάσεις την προσοχή σου, τώρα!

  • τοξότης

Παρόλο που το χτύπημα που θα νιώσεις επιστρέφοντας στη Γη να μην είναι δυσάρεστο, αλλά θα συνειδητοποιήσεις πώς και γιατί θα χρειαστεί να είσαι πιο λογική και ρεαλίστρια με τα ερωτικά σου. Ωστόσο, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσεις, είναι καίριες! Και η ευκαιρία που σου προσφέρεται για να επανεξετάσεις τις ερωτικές συνθήκες της σχέσης σου, θα θεωρηθεί πιθανώς από σένα χρήσιμη.

  • αιγόκερως

Η λύση σ’ ένα πρόβλημα που προέκυψε στη σχέση σου ή η προσπάθεια να ξεπεράσεις με το ταίρι σου ένα κοινό εμπόδιο, θα σας φέρει πιο κοντά. Όποια και αν είναι η λύση που θα αντιμετωπίσετε, θα ωφελήσει κι εσένα! Επειδή θα είσαι αυτή που βοήθησε για την νέα πορεία της σχέσης σου. Μπορεί να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και πίστη για να συμβεί αυτό, αλλά γνωρίζετε με τον σύντροφό σου, πως αξίζει την προσπάθεια!

  • υδροχόος

Μπορεί να μην δυσκολευτείς να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που προσφέρονται στα ερωτικά σου, αλλά θα πρέπει να είσαι λογική και προσεκτική, όταν επιδιώκεις μία συγκεκριμένη. Αν αισθανθείς ότι μπορεί να υπάρξουν συνέπειες, αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες ή επιδιώκοντας να κυνηγήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να σου κοστίσει ακριβά…. τότε η διαίσθησή σου, είναι μάλλον σωστή! Μη βιαστείς να κάνεις καμία σχέση ή συμφωνία, αυτό το διάστημα!

  • ιχθύες

Εκπληκτική πρόοδος μπορεί να συμβεί στην ερωτική σου ζωή! Και θα χρειαστεί μόνο μια απλή χειρονομία αγάπης, στοργής ή υποστήριξης από τον εραστή σου, για να φέρει τη σημαντική αλλαγή. Εκεί που πίστευες πως υποστήριζες μόνη σου μια φιλοδοξία ή μια πρόκληση, θα συνειδητοποιήσεις πως ο σύντροφός σου, είναι με το μέρος σου. Κάτι που για σένα, είναι όλος σου ο κόσμος, αυτή τη στιγμή. Αυτό θα ανεβάσει το ηθικό σου, και θα σου δώσει την τονωτική ένεση που χρειάζεσαι! Θα σε βοηθήσει επιπλέον, να δεις το ταίρι σου, με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments