Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (3/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (3/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (3/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (3/8/19).

  • κριός

Αν δε σ’ ενδιαφέρουν οι επιφανειακές συζητήσεις ή οι προβλέψιμες κουβέντες, τότε ξεκαθάρισέ το στον εραστή σου, αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό να υπάρχει αρκετή ένταση στη σχέση σου…ακόμη και χωρίς τις αμφιλεγόμενες συζητήσεις ανάμεσά σας. Αν θέλεις να σοκάρεις τον οποιοδήποτε, τότε με το πραγματικό στυλ του Κριού, είσαι σε θέση να το κάνεις! Αλλά απέφυγε να είσαι κακεντρεχής ή αιχμηρή. Δεν κερδίζεις τίποτα, ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο.

  • ταύρος

Μια ιδέα που εμφανίζεται ξαφνικά, θα μπορούσε να έχει περισσότερες δυνατότητες για εξέλιξη στη σχέση σου, απ’ ό,τι πίστευες αρχικά. Γνωρίζεις επίσης, πως έχεις μια ασυνήθιστη και αντισυμβατική προσέγγιση στα ερωτικά σου. Όμως έχεις την κοσμική υποστήριξη, για ν’ απομακρυνθείς από την «πεπατημένη» ή την παραδοσιακή γραμμή. Ο εραστής σου, που μέχρι τώρα σε θεωρούσε συντηρητική, τώρα θα ανοίξει τα μάτια του.

  • δίδυμοι

Η πρακτική σου πλευρά, θα σε ωθήσει να κάνεις μια διακριτική επισήμανση στο ταίρι σου, χωρίς υπεκφυγές. Ωστόσο, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και ειλικρινά, αλλά και να κρατήσεις τα πράγματα χαλαρά. Η επιθυμία σου για συζήτηση ή επιχειρηματολογία, είναι απίθανο να καλωσοριστεί από τον εραστή σου. Δεν είναι αυτό που θέλει! Οπότε ο στόχος σου, είναι να διατηρήσεις τα πράγματα αρμονικά.

  • καρκίνος

Μια αμήχανη ή οδυνηρή ανάμνηση, μπορεί να λειτουργήσει σαν αλυσίδα που σε τραβάει πίσω….σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της τωρινής σου σχέσης. Αυτός ο προβληματισμός, πιθανόν να προσφέρει λίγα οφέλη για την ανάπτυξη του δεσμού σου. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις παρούσες εξελίξεις, θα πρέπει να ξεπεράσεις αυτό που σε συνδέει τόσο έντονα με το παρελθόν – ίσως μια προηγούμενη σχέση. Μπορείς να το κάνεις, όποτε θελήσεις!

  • λέων

Νιώθεις σίγουρη για τον ακριβή τρόπο που αντιλαμβάνεσαι, την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σου ζωής. Και αυτό το επίπεδο κατανόησης, θα σε ωθήσει να κάνεις σημαντικά βήματα, με μια μοναδική φιλοδοξία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην προσπαθήσεις να βιάσεις τις καταστάσεις. Έχεις θετική ώθηση υπέρ σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στον παθιασμένο προορισμό σου, χωρίς να εξαντληθείς, από την προσπάθεια.

  • παρθένος

Θα έχεις αντιληφθεί πως αυξάνονται οι προσδοκίες σου για τα ερωτικά σου… τόσο σε δύναμη, όσο και σε μέγεθος. Οι ελπίδες και οι παθιασμένοι στόχοι σου, ενισχύονται σημαντικά και είσαι αρκετά ρεαλίστρια για να ξέρεις, ότι θα πρέπει να επενδύσεις σημαντική ενέργεια για να μετατρέψεις τα οράματά σου, σε κάτι πραγματικό. Είσαι πολύ παθιασμένη με το σκοπό σου… και το ταίρι σου, που μοιράζεται τα οράματά σου, δεν θέλει να είναι επιβάτης…. αλλά να συνεργαστεί μαζί σου, για να πραγματοποιηθούν!

  • ζυγός

Η προσπάθεια και η ενέργειά σου, μπορεί να εμφανιστούν σποραδικά ή να μην έχουν συνέπεια, στα ερωτικά σου. Θα μπορούσες όμως, να ξεκαθαρίσεις την πορεία της σχέσης σου. Αν χρειάζεται να μετατοπίσεις την εστίασή σου από μια περιοχή του κόσμου σου σε μια άλλη, τότε αυτό πρέπει να κάνεις. Θα μπορέσεις να βρεις τρόπους και θ’ αναλάβεις την πρωτοβουλία, να φέρεις καινούργια ενέργεια στις ερωτικές σου υποθέσεις. Αυτό δεν είναι ασυνεπές…. αυτό δείχνει συνέπεια και εστίαση.

  • σκορπιός

Θα εκπλαγείς ευχάριστα, με το πώς ο εραστής σου, επισημαίνει ένα πρακτικό τρόπο εξέλιξης, που σ’ ενθαρρύνει να συνδεθείς με ορισμένες καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Το ταίρι σου θα φωτίσει μερικές ενδιαφέρουσες πτυχές της ερωτικής σας ζωής, που ακόμη κι εσύ δεν έχεις εξερευνήσεις. Άφησε τον εαυτό σου να εμπνευστεί από τις σέξι ιδέες του. Μια σχέση μπορεί να διαμορφωθεί ή να ενισχυθεί, χάρη στις νέες προοπτικές που υπάρχουν… και από τις δύο πλευρές.

  • τοξότης

Από τη μία πλευρά, θέλεις να ενθαρρύνεις την ανάπτυξη της ερωτικής σου σχέσης! Από την άλλη όμως, γνωρίζεις τους φιλόδοξους στόχους, που είσαι αποφασισμένη να κατακτήσεις! Και μπορεί να αισθάνεσαι αβέβαιη, αν μια σχέση, είναι ο τρόπος για να πετύχεις αυτούς τους στόχους. Αν θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερη οικειότητα και συναισθηματική σαφήνεια στη σχέση σου, τότε θα πρέπει να επιτρέψεις στο ταίρι σου, να διασχίσει μια συγκεκριμένη γραμμή…Και να μπει στον κόσμο σου με έναν τρόπο, που ίσως μέχρι τώρα δυσκολευόσουν να το κάνεις!

  • αιγόκερως

Θα έχεις νέες και ίσως ασυνήθιστες ιδέες για να εξελίξεις τη σχέση σου. Μπορείς επίσης να νιώσεις πως έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, όσα θέλεις να πετύχεις ή να ζήσεις. Και δε βλέπεις κανένα λόγο που να σ’ εμποδίζει να ξεκινήσεις αμέσως. Θα ήταν φρόνιμο να είσαι λιγότερο ανυπόμονη, ακόμα κι αν είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη, που πρέπει να το πει αυτό. Τα ρομαντικά σου οράματα, δεν είναι ευσεβείς πόθοι… και θα χρειαστεί να παραμείνεις προσγειωμένη και λογική, καθώς φτιάχνεις σταδιακά, τα πλάνα σου.

  • υδροχόος

Αν και η καρδιά σου είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτή τη στιγμή μια ερωτική περιπέτεια, το μυαλό σου έχει άλλες ιδέες. Υπάρχουν πολλές ευθύνες ή υποχρεώσεις στον πραγματικό κόσμο, που απαιτούν άμεση προσοχή. Ως εκ τούτου, θα ήταν χρήσιμο να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να επιβεβαιώσεις τι πρέπει να κάνεις για να ισορροπήσεις την ερωτική σου ζωή, με τις άλλες ευθύνες. Θα χρειαστεί να κάνεις τα ταχυδακτυλουργικά σου για να τα καταφέρεις …. αλλά μπορείς να το κάνεις.

  • ιχθύες

Θα νιώσεις την ανάγκη να ταρακουνήσεις τη σχέση σου, ειδικά αν νιώθεις έντονο πάθος αυτό το διάστημα για τον εραστή σου! Αντί να ανησυχείς για τις συνέπειες του πάθους σου, να είσαι ειλικρινής για το τι χρειάζεται η καρδιά σου, για να είναι πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη. Αντί να καταστέλλεις τις επιθυμίες σου, μπορείς να τις μεταφέρεις προφορικά. Απλά να θυμάσαι, ότι είναι εξίσου σημαντικό, να ακούς. Κάτι ενδιαφέρον θα μπορούσε να επιτευχθεί, με αυτό τον τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments