Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Τον θέλει η Μπόκα Τζούνιορς

Φράνκο Σολδάνο: Τον θέλει η Μπόκα Τζούνιορς
Φράνκο Σολδάνο: Είναι ο εκλεκτός της Μπόκα Τζούνιορς για τη θέση του Μπενεντέτο, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή.

Φράνκο Σολδάνο: Πρώτη προτεραιότητα για τη Μπόκα Τζούνιορς φέρεται να είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο σε ανάρτησή του στο Twitter. Ο σύλλογος από την Αργεντινή αναζητά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Ντάριο Μπενεντέτο και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Σολδάνο, με τον Μέρλο να υποστηρίζει ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την πιθανότητα μεταγραφής και μετακόμισης του Σολδάνο από τον Πειραιά στο Μπουένος Άιρες.

Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο τονίζει ότι η περίπτωση Σολδάνο δεν θα είναι δύσκολη για τη Μπόκα, η οποία όπως όλα δείχνουν σύντομα θα τον κάνει δικό της. Στο “τιτίβισμά” του σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζουν τον παίκτη, ούτε έχουν μεγάλες απαιτήσεις για να τον παραχωρήσουν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα εξελίξεις στο θέμα Σολδάνο, βάσει όσων γράφονται και ακούγονται από την Αργεντινή.

Πέραν του Σολδάνο, που φαίνεται ότι σύντομα θα αποχωρήσει, βάσει των όσων γράφονται, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ιγκόρ Σίλβα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στα πλάνα του τον Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος θα σταλεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που συνέβη και τη σεζόν που μας πέρασε, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να παίζει στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σίλβα, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, θα είναι η Όσιγιεκ, σύλλογος από την Κροατία. Η Όσιγιεκ τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2018/19, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποκλείστηκε στα πέναλτι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στον δεύτερο προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments