Ελλάδα

Blue Star Νάξος: Επιστρέφει στον Πειραιά λόγω βλάβης

Blue Star Νάξος: Επιστρέφει στον Πειραιά λόγω βλάβης
Blue Star Νάξος: Παρουσίασε μηχανική βλάβη και επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά - Ταλαιπωρία για πάνω από 1.300 επιβάτες.

Blue Star Νάξος:  Το εν λόγω πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς παρουσίασε μηχανική βλάβη λίγη ώρα μετά τον απόπλου του. Το απρόοπτο αυτό περιστατικό δημιούργησε ταλαιπωρία για τους 1.365 επιβάτες, οι οποίοι αντί για το νησί της επιλογής τους, θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στον Πειραιά. Η βλάβη διαπιστώθηκε την ώρα που το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Κέα και Κύθνο, όταν και πάρθηκε η απόφαση της επιστροφής για την επιδιόρθωση της βλάβης. Η εταιρεία θα προωθήσει τους επιβάτες σε άλλα πλοία, ώστε να μεταβούν στον προορισμό τους.

Το Blue Star Νάξος ξεκίνησε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από τον Πειραιά το πρωί της Κυριακής, στις 6:45, με προορισμό Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά– Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα και θα βρίσκεται στο λιμάνι στις 12:30.

Η Blue Star Ferries, είναι μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί δρομολόγια μεταξύ του Πειραιά και του Αιγαίου Πελάγους.Ο στόλος της Blue star ferries αποτελείται από 9 πολυτελή επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία.

Τον Ιούλιο του 2019 άρχισε να δραστηριοποιείται και με μεταφορές οχημάτων και εμπορευμάτων με το πλοίο Blue Carrier I το οποίο κάνει δρομολόγια στις Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments