Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Αδιαπραγμάτευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και η ασφάλεια της χώρας”

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Αδιαπραγμάτευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και η ασφάλεια της χώρας”
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη από τον Έβρο.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: O υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε χθες, Σάββατο, τμήματα συνοριακής φύλαξης στον Έβρο, πραγματοποιώντας επίσης πλωτή περιπολία στο δέλτα του ποταμού. Ο υπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες των Α.Δ Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Χειμώνιο Ορεστιάδας.

“Η επίσκεψή μου έχει τριπλό σκοπό. Να ενημερωθώ για το πολύ σημαντικό αστυνομικό έργο της φύλαξης των συνόρων, το οποίο στον Έβρο έχει και αποκτά εθνική διάσταση. Να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα φυλάει τα σύνορα της και από εδώ και πέρα θα τα φυλάξει ακόμα αποτελεσματικότερα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα, αλλά ταυτόχρονα και η ασφάλεια της χώρας είναι εξίσου αδιαπραγμάτευτη. Η Ελλάδα σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι κράτος δικαίου και θα παραμείνει πάντα κράτος δικαίου.

Να εκφράσω την ολόθερμη συμπαράσταση μου, την ολόθερμη στήριξη μου, τα συγχαρητήρια στους ακρίτες εδώ στον Έβρο που παρέχουν ένα πολύ σημαντικό έργο. Αυτά δεν είναι λόγια πολιτικού που κάνει μια τυπική επίσκεψη. Η σημερινή κυβέρνηση αγκαλιάζει όλους αυτούς τους εργάτες της ασφάλειας της χώρας και θα τους στηρίξει…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην περιοχή «προκειμένου να εποπτεύσω όσα σήμερα προγραμματίστηκαν και σχεδιάστηκαν και αύριο θα υλοποιηθούν”

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τους βουλευτές που συμμετείχαν στην ενημέρωση του υπουργού, στη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού στις υπηρεσίες της συνοριακής φύλαξης, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και της συνέχισης του προγράμματος «ΑΣΠΙΔΑ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments