Θέσεις Εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας: Προσλήψεις σε Vodafone, ΟΠΑΠ, Jumbo και Intralot

Νέες θέσεις εργασίας: Προσλήψεις σε Vodafone, ΟΠΑΠ, Jumbo και Intralot
Νέες θέσεις εργασίας: Δείτε τις θέσεις εργασίας καθώς και πού να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

Νέες θέσεις εργασίας: Σε αναζήτηση προσωπικού, προσφέροντας δεκάδες θέσεις εργασίας, βρίσκονται τέσσερις τεράστιες εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, πρόκειται για τον ΟΠΑΠ, τα Jumbo, την Vodafoneκαι την Intralot. Δείτε τις θέσεις εργασίας καθώς και πού να αποστείλετε το βιογραφικό σας.

Jumbo: Σε ποιες πόλεις ζητούν προσωπικό τα καταστήματα παιχνιδιών

Tα JUMBO ζητούν προσωπικό σε μια σειρά από καταστήματα. Κάνε την αίτηση σας στο κατάστημα που σας ενδιαφέρει ή στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα ηλεκτρονικά στο: [email protected] ή με fax στο: 210 4805242. «Αν επιθυμείς να εργασθείς σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο με άριστες συνθήκες εργασίας, δυνατότητες εξέλιξης και προοπτικές καριέρας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν εδώ», αναφέρει ανάρτηση στην ιστοσελίδα των καταστημάτων.

Intralot: Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές

Θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα στην εταιρεία Intralot. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΟΠΑΠ: Ζητά νέους συνεργάτες για πρακτορεία – Σε ποιες περιοχές γίνονται προσλήψεις

Η ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του δικτύου της, αναζητά νέους συνεργάτες σε συγκεκριμένες περιοχές τις οποίες θα μπορείτε να επιλέξετε υποβάλλοντας σχετική ηλεκτρονική Αίτηση. Η Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του opap.gr.

Vodafone: Θέσεις πλήρους απασχόλησης

Ευκαιρίες καριέρας παρέχει η εταιρεία – κολοσσός της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεπικοινωνιών Vodafone, η οποία έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τις θέσεις εργασίας που επιθυμεί να καλύψει με προσωπικό. Πρόκειται για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες και να στείλουν βιογραφικό εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments