Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (5/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (5/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (5/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (5/8/19).

  • κριός

Ίσως να μην μπορείς να αλλάξεις ή να επηρεάσεις μια κατάσταση στη σχέση σου! Αλλά μια μικρή αλλαγή στάσης απέναντί της, όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τη δεις με καινούργια μάτια, αλλά θα ενθαρρύνει και τον εραστή σου να κάνει το ίδιο. Αν υπήρξε παραίτηση από σένα ή και από τους δυο σας, τότε με ανανεωμένο σκεπτικό θα τη θεωρήσετε σαν ένα προσωρινό εμπόδιο, που σύντομα θα ξεπεραστεί.

  • ταύρος

Ο εραστής σου μπορεί να θέλει υποστήριξη…. αλλά όχι συμπάθεια. Θα μπορούσε να το κάνει μόνος του αυτό, αρκετά καλά. Αυτό που μάλλον θα του φανεί χρήσιμο, είναι μια ευχάριστη απόσπαση της προσοχής του….που σίγουρα μπορείς να παρέχεις. Μπορείς να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα από τον κόσμο του και να φέρεις περισσότερα από ένα απλό χαμόγελο στο πρόσωπό του… αν είσαι διατεθειμένη να το κάνεις. Να είσαι η τέλεια προσγειωμένη επιρροή, που χρειάζεται τώρα!

  • δίδυμοι

Το ένστικτό σου, μπορεί να είναι ένα- δυο βήματα μπροστά από τον εραστή σου αυτή τη στιγμή. Ίσως ακόμη να θέλεις να εμβαθύνεις περισσότερο σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που θ’ ανακαλύψεις, μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις, πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα και μοιράζεστε πολλά κοινά. Αν πίστευες πως ορισμένα ενδιαφέροντά σου, δεν τον ενδιέφεραν…τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα!

  • καρκίνος

Μια χειρονομία του εραστή σου προς το άτομό σου, μπορεί να θεωρηθεί σαν πράξη αγάπης. Αλλά μπορεί να σε κάνει να νιώθεις απορημένη…ως προς το γιατί, το έκανε. Είναι απίθανο να περιμένει ανταπόδοση… αλλά μπορεί να πιστεύεις πως υπάρχει ένα κρυφό κίνητρο ή πως μπορεί να προηγείται από κάτι, που μπορεί να σου ζητήσει. Απομάκρυνε από το μυαλό σου, οποιεσδήποτε υποψίες τώρα. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν…σύντομα.

  • λέων

Ένα ζήτημα ίσως χρειαστεί να συζητηθεί… οπότε μην περιμένεις από τον εραστή σου να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί να είσαι απρόθυμη να καλύψεις το έδαφος που ήδη συζητήθηκε λεπτομερώς… αλλά θα υπάρξουν ανεπίλυτα ζητήματα, που δεν αντιμετωπίζεις μόνο εσύ. Να είσαι συνεργάσιμη, συμφώνησε να μιλήσεις και άφησε να ειπωθεί ότι πρέπει να ειπωθεί. Ο φόβος σου, μπορεί να είναι αδικαιολόγητος.

  • παρθένος

Αν η αίσθηση της ανισορροπίας φαίνεται αισθητά ισχυρότερη στη σχέση σου, τότε θα ήταν ίσως απαραίτητο να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Και να μην αφήνεις τον εραστή σου να πιστεύει, πως όλα είναι ικανοποιητικά. Αν θέλεις μια σχέση λιγότερο μονόπλευρη, τότε με ευαισθησία και αυθεντικότητα, μπορεί να βρεθεί ένας αμοιβαία ευχάριστος τρόπος, θετικής εξέλιξης.

  • ζυγός

Υπάρχουν ευκαιρίες για να σε βοηθήσουν να αισθανθείς πιο αισιόδοξη και χαρούμενη τώρα. Σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον, μπορείς να προσελκύσεις πολλές θαυμαστικές ματιές. Αν είσαι ελεύθερη, θα βρεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μοιράζεται την όρεξή σου για διασκέδαση και περιπέτεια. Μάλιστα θα μπορούσε να τεθεί σε εξέλιξη, ένα συναρπαστικό σχέδιο. Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις την εγγύτητα που μπορεί να φέρει ένα χαρούμενο περιστατικό, που θα μοιραστείς με το ταίρι σου.Στα

  • σκορπιός

Η απόλυτη προσοχή σου, σε όσα θέλει να πει ο εραστής σου, είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Και αναμφίβολα θα χαιρετίσει την προθυμία σου να εστιάσεις σ’ αυτά που έχουν σημασία γι’ αυτόν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ένας δεσμός φιλίας σε συνδυασμό με την ικανότητά σου να είσαι έμπιστη, θα σηματοδοτήσει την έναρξη, για κάτι ιδιαίτερο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μιλώντας λιγότερο και ακούγοντας περισσότερο, είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις αυτό το διάστημα.

  • τοξότης

Οι απόψεις ή οι επικρίσεις των άλλων, θα είναι διαθέσιμες απέναντι σε ό,τι σου δημιουργεί ανησυχίες, μέσα στη σχέση σου. Αν νιώσεις πως κάποιοι θέλουν να σου πουν ή να βγάλουν από μέσα τους ό,τι έχει σχέση με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στο δεσμό σου, τότε μπορείς να τους επιτρέψεις να σου μιλήσουν. Και παράλληλα θα μπορέσεις να διασφαλίσεις, ότι ορισμένες γραμμές δεν θα ξεπεραστούν.

  • αιγόκερως

Μπορεί να πιστεύεις πως ό,τι ήταν να ειπωθεί συναισθηματικά ανάμεσά σας, έχει ήδη ειπωθεί και δεν υπάρχει τίποτε άλλο για συζήτηση- κάτι που σε ανησυχεί. Ωστόσο, θα εκπλαγείς ευχάριστα. Επέτρεψε στις συζητήσεις σας, να πάνε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλουν να πάνε! Γιατί θα σε περιμένει μια ευχάριστη ανακάλυψη. Ίσως, ήρθε η ώρα κάποιος να αποκαλύψει τα συναισθήματα που προσπαθούσε πολύ σκληρά να σου κρύψει!

  • υδροχόος

Υπάρχουν σαφώς καθορισμένα όρια ως προς το βαθμό στον οποίο ο εραστής σου μπορεί να σε πιέσει. Και όσο περισσότερο σε πιέζει, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν, να συνεργαστείς Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την επιμονή του να συζητήσετε ένα θέμα το οποίο θεωρείς, ότι έχει ήδη λήξει. Απέφυγε την τεταμένη κατάσταση, δείχνοντας ευαισθησία και κατανόηση. Οι απαιτητικοί του τρόποι, μπορεί να κρύβουν ένα πιο βαθύ κίνητρο, που θέλει να αναγνωρίσεις.

  • ιχθύες

Η υποστήριξη, που ενδεχομένως να μην περίμενες από τον αγαπημένο σου, θα σε ενθαρρύνει να τον δεις με νέο φως… ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεστε. Εκεί που σκεφτόσουν ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις μόνη σου ένα ζήτημα, το αντικείμενο του πόθου σου, δεν θα είναι μόνο στο πλευρό σου, αλλά θα σε βοηθήσει και με άλλους τρόπους. Αυτό θα αποτελέσει ένα νέο και χρήσιμο προηγούμενο, για μεγαλύτερη οικειότητα στη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments