Lifestyle

Σταμάτης Κραουνάκης: “Να σταματήσει να ασχολείται με τον Μαρίνο η Φόνσου” (vid)

Σταμάτης Κραουνάκης: “Να σταματήσει να ασχολείται με τον Μαρίνο η Φόνσου” (vid)
Σταμάτης Κραουνάκης: Ξέσπασμα από τον δημοφιλή δημιουργό σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τελευταία για τον Γιώργο Μαρίνο.

Σταμάτης Κραουνάκης: “Απασφάλισε” ο γνωστός δημιουργός, απαντώντας σε ερώτηση για τον Γιώργο Μαρίνο. Ο κ. Κραουνάκης κατηγόρησε την Άννα Φόνσου και τόνισε ότι ο Μαρίνος τον εμπιστεύεται απόλυτα. “Είναι κρίμα να έχει μια τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε σχετικά: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε». Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, ο Σταμάτης Κραουνάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: «Αφήστε με να έχω με τον Γιώργο αυτό που έχω! Δεν θέλω να δίνω στη δημοσιότητα όταν ο ίδιος δεν θέλει να δίνει».

H έκκληση της Άννας Φόνσου για τον Μαρίνο

Ο δημοφιλής showman του παρελθόντος έχει χαθεί από προσώπου γης και οι παλιοί συνάδελφοι και φίλοι του εκφράζουν την αγωνία τους δημοσίως σχετικά με την κατάστασή του. Τον τελευταίο καιρό, κανείς δεν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του και μάλιστα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον κ. Μαρίνο να μην είναι καλά στην υγεία του. Οι συνάδελφοί του έχουν ζητήσει μάλιστα και την παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε να μπορέσουν να του μιλήσουν. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γιώργος Μαρίνος είχε φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού», με την Άννα Φόνσου να στέλνει στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, επιστολή για να επιληφθεί του θέματος. Ωστόσο, η επιστολή που στάλθηκε στην πρώην Υπουργό Λυδία Κονιόρδου έμεινε αναπάντητη, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Η κ. Άννα Φόνσου είχε πει τα εξής στην εφημερίδα Espresso: «Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments