Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (6/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (6/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (6/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (6/8/19).

Κριός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια εκκολαπτόμενη σχέση θα δείξει σημάδια περιορισμών που ίσως να μην σου κάθονται καλά. Θα έχεις μια στενή σχέση που χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό, ειδικά αν ο σύντροφός σου είναι κάποιος που συνεργάζεται μαζί σου, μοιράζεται τους ίδιους φίλους ή κάνει παρέα με κάποιους, που ενδιαφέρονται έντονα για τις υποθέσεις σου. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να κινηθείς ήρεμα, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, για τώρα.

Ταύρος

Μη παρεξηγείς ένα παιχνιδιάρικο ή αβλαβές σχόλιο που έκανε ο εραστής σου. Μπορεί να έχει διαφορετική άποψη για το τι είναι διασκεδαστικό ή επιπόλαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεπερνάει τα όρια. Αν μη τι άλλο, μια διαφορά απόψεων δεν αποτελεί μόνο τη βάση μιας ζωντανής κι ενδιαφέρουσας επικοινωνίας. Μπορεί επίσης να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, που ίσως έχει ήδη καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει.

Δίδυμοι

Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να είναι ο καταλύτης, που θ’ αλλάξει το παιχνίδι στη σχέση σου. Οτιδήποτε έρθει στο φως, θα ενισχύσει θαυμάσια το δεσμό σου, όσο η αυθεντικότητα στηρίζει κάθε λέξη – και από τις δύο πλευρές. Με τις υποθέσεις που έχουν πάψει να υπάρχουν ανάμεσά σας….και ένα νέο επίπεδο συμφωνίας που σας προσφέρεται, θα μάθετε και οι δύο, πόσο ισχυρότερος γίνεται ο δεσμός σας – ή έχει την υπέροχη δυνατότητα, να γίνει.

Καρκίνος

Η αποκάλυψη των συναισθημάτων σου στον εραστή σου, θα του προκαλέσει έκπληξη … αλλά το αντικείμενο του πόθου σου, θα είναι ευγνώμων και ευτυχής, για αυτά που αποκαλύπτεις. Το μήνυμά σου μπορεί επίσης να του δώσει πολλά, να εξετάσει. Κάποτε ένιωθες αβέβαιη ή μόνη, αντιμετωπίζοντας ένα συγκεκριμένο θέμα! Τώρα όμως θ’ ανακαλύψεις, πόσο χρήσιμος, ευέλικτος και αποφασιστικός, είναι ο σύντροφός σου.

Λέων

Η μεγαλύτερη ερωτική απόλαυση μπορεί να προέλθει από ανορθόδοξες προσεγγίσεις ή ιδέες για να ζωντανέψει ή να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση. Χρησιμοποίησε το δημιουργικό σου μυαλό για να καταλήξεις σε ένα σχέδιο που μπορεί να εκπλήξει και να ευχαριστήσει αυτόν που σ’ ενδιαφέρει. Μόνο φρόντισε να μην είσαι προβλέψιμη. Όσο πιο αυθόρμητη, περιπετειώδης ή αντισυμβατική μπορείς να είσαι, τόσο περισσότερο το αντικείμενο του πόθου σου, θα συνδεθεί με τις προσπάθειές σου. Ίσως, η νέα οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσά σας, να βοηθήσει στο να ξεκινήσει, μια κοινή εξερεύνηση.

Παρθένος

Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος οδηγός, για να μπορέσεις να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές, αυτά που λέει ο σύντροφός σου. Παρόλο που το μήνυμά του μπορεί να θέσει ερωτήσεις ή να περιέχει κενά, μπορείς πιθανώς να συνθέσεις το περιεχόμενο. Είναι επίσης πιθανό η απόσταση ή η απόσπαση, να διαδραματίσει μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσά σας. Να είσαι η πρώτη που θα βοηθήσεις τον αγαπημένο σου να νιώσει πως είναι κάτι περισσότερο, από ένα απλό μέρος του κόσμου σου, αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Μια έγκαιρη και σημαντική συζήτηση προσφέρεται, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τώρα. Δεν είναι καθόλου αδύνατο να πετύχετε μια συμφωνία μεταξύ σας. Οι απαντήσεις, στις ερωτήσεις που ήταν δύσκολο να ζητηθούν, τώρα θα φτάσουν. Αν μιλήσετε ανοιχτά και οι δύο, μπορεί επίσης να συμβεί ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Θα εκπλαγείς, από το πού πηγαίνει αυτή η συζήτηση ή η ανταλλαγή, από το ξεκίνημά της!

Σκορπιός

Είναι πιθανό ο εραστής σου να χρειαστεί επιβεβαιώσεις για την υποστήριξη ή τη δέσμευση που περιμένεις από αυτόν. Αυτό που σου φαίνεται απλό, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Η υπομονή από την πλευρά σου θα βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, να αποσαφηνίσετε μια κοινή στρατηγική και να απομακρύνετε τις προβληματικές υποθέσεις, από την εξίσωση.

Τοξότης

Αν εσύ ή ο αγαπημένος σου, έχετε κάτι στο μυαλό σας και προσπαθείτε να το κρύψετε, τότε να είστε σίγουροι ότι αυτό το ζήτημα, θα γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης, τώρα ή σύντομα. Είναι πιθανό κάτι που είπε ή πρότεινε ένας από σας και φαινόταν αμφισβητήσιμο τότε, θα μπορούσε να επανέλθει στη συζήτηση. Η επανεξέταση αυτής της ιδέας ή του σχεδίου μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη και εμπνευσμένη.

Αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί από σένα, που θέλεις μια σταθερή και μόνιμη σχέση. Η αβεβαιότητα θα προσθέσει μόνο ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Μπορεί να υπάρχουν όρια, για το πόσο μπορείς να τον καθησυχάσεις σ’ αυτό το στάδιο. Όμως μπορείς να βοηθήσεις ώστε να διατηρηθεί αρμονία, υπενθυμίζοντάς του πως μοιράζεσαι την επιθυμία του, για ενίσχυση της ασφάλειας της σχέσης σας. Τόσο για το παρόν…όσο και για το μέλλον!

Υδροχόος

Θα υπενθυμίσεις στον εαυτό σου, πώς ένα κοινό σχέδιο με το ταίρι σου, θα απαιτήσει περισσότερη αμφίδρομη προσπάθεια. Ίσως πιστεύεις πως είσαι περισσότερο υπεύθυνη εσύ ή ότι αναλαμβάνεις μεγαλύτερο μέρος της οργάνωσης σε κάτι, που πρέπει να κάνετε μαζί. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια, τότε έχεις δίκιο να τη ζητήσεις. Ό, τι κι αν κάνεις, μην επιτρέψεις στην απογοήτευσή σου, να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια.

Ιχθύες

Θα νιώσεις πιεσμένη για να αλλάξεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, που μέχρι σήμερα, υπήρξε πηγή άνεσης. Παρόλο που ξέρεις τι αφήνεις πίσω, είναι σημαντικό να αποδεχθείς τη διαφορά μεταξύ της «μετάβασης» και της «κίνησης προς τα εμπρός». Ίσως δε μπορείς αυτή τη στιγμή να αφήσεις πίσω σου αγαπημένες αναμνήσεις που αξίζουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου, και ούτε πρέπει να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να το κάνεις. Ωστόσο, η ευχάριστη πρόοδος απαιτεί να πάρεις θάρρος και να προχωρήσεις με σιγουριά στη νέα εποχή που σε περιμένει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments