Video

Τάκης Τσουκαλάς: Επικό video με μεθυσμένη τηλεθεάτρια

Τάκης Τσουκαλάς: Επικό video με μεθυσμένη τηλεθεάτρια
Τάκης Τσουκαλάς: Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα περίεργο περιστατικό στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Τάκης Τσουκαλάς: Οι εκπομπές που κάνει ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού έχουν γράψει ιστορία. Κατά καιρούς έχουν γίνει τηλεφωνήματα που είναι ο ορισμός του καλτ. Αρκετοί οπαδοί άλλων ομάδων έχουν αποπειραθεί να τρολάρουν. Κάποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να βγάλουν τον Τάκη Τσουκάλα από τα ρούχα του. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ωστόσο αυτό που έγινε στην πρόσφατη εκπομπή δεν έχει προηγούμενο.

Μια τηλεθεατής κάλεσε στην εκπομπή και στην αρχή ο Τσουκαλάς νόμιζε ότι έχει πάρει για να του κάνει πλάκα. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω. Αυτό δεν εμπόδισε τον εκκεντρικό παρουσιαστή να έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα. Αφού τράβηξε τα μαλλιά του, χτύπησε το κεφάλι του στο τραπέζι και αποχώρησε από το στούντιο. Μετά επέστρεψε και συνέχισε εμφανώς αναστατωμένος.

Τάκης Τσουκαλάς: Ο πιο εκκεντρικός παρουσιαστής της TV

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σπάτα και στη συνέχεια μετακόμισε στα Καμίνια του Πειραιά, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και η εκπομπή με τίτλο «Άντε γεια» που παρουσιάζει έχει ως κύριο θέμα τον σχολιασμό για διάφορα αθλήματα στα οποία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, με έμφαση στο ποδόσφαιρο. Έκανε πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2001 με την ονομασία “Θύρα 7” την οποία κράτησε μέχρι το 2004 και ξαναπήρε το 2009 μέχρι το 2012 όπου και διεκόπη η εκπομπή για δύο χρόνια και ξαναξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2014 και μεταδίδεται ανελλιπώς. Συμπαρουσιαστής στις εκπομπές του είναι ο Άκης (Ευτύχης) Βαρδαλάκης, επίσης οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.

Μετά από εκπομπή του στην τηλεόραση στις 16 Ιουνίου 2015 δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με σιδερογροθιές έξω από το σπίτι του στα Καμίνια.Αντίστοιχα τον Απρίλιο του 2017 δέχθηκε επίθεση με σφυρί από 36χρονο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο. Οι εκπομπές του έχουν επικριθεί από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με κυριότερη την κατηγορία ότι προάγουν τη βία,κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments