Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (9/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Παρασκευής (9/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (9/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (9/8/19).

Κριός 

Μια ερωτική ευκαιρία που προσφέρεται τώρα, θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα. Μια γρήγορη απόφαση ή μια γρήγορη απάντηση, μπορεί επίσης να είναι απαραίτητη. Και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να εκτιμήσεις ό,τι παρουσιάζεται, ο εραστής σου θα είναι πρόθυμος να το δεχτεί όπως είναι. Αν πρέπει να λάβεις υπόψη κάποιες οικονομικές συνέπειες, ίσως εκπλαγείς με τον τρόπο που θα λυθεί το θέμα.

Ταύρος

Θα κάνεις τους άλλους να νιώθουν όμορφα και θα βρεις την αισιόδοξη και θετική ατμόσφαιρα που αναζητάς, με ανυπομονησία. Θα είσαι ο άνθρωπος που θα φέρει το γέλιο στις παρέες…. και η ποιότητά σου, θα τραβήξει το μάτι ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αν κολλήσεις, με κάποιον που μοιράζεται ένα κοινό δημιουργικό ενδιαφέρον, τότε θα εμφανιστεί μια εξαιρετική ρομαντική δυνατότητα.

Δίδυμοι

Μερικές φορές προσπαθούμε πολύ σκληρά για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Το κοσμικό μήνυμα για σένα σε ό,τι σε ανησυχεί στα ερωτικά σου, θέλει να είσαι δεκτική με ότι έρχεται προς το μέρος σου… και όχι το αντίστροφο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, προσφέρονται ευκαιρίες, για να προσελκύσεις ερωτισμό και ρομαντισμό. Άφησε να εμφανιστεί ό,τι επιφυλάσσει για σένα το σύμπαν, χωρίς να καταβάλεις προσπάθεια να το επισπεύσεις.

Καρκίνος

Το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να είναι προβληματικό… αφού μάλλον σου αποσπάει την προσοχή, από τις ευκαιρίες που υπάρχουν σήμερα. Θα μπεις στον πειρασμό να αξιολογήσεις τις προηγούμενες σχέσεις σου… Ή θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις ένα σενάριο που σε μπερδεύει. Ας είσαι ευγενική με τον εαυτό σου, και ας αφήσεις πλέον πίσω σου, το παρελθόν. Είσαι πολύ κοντά σε μια ευχάριστη επανάσταση στην προσωπική σου ζωή, και είναι κρίμα να μη γνωρίζεις, τι ή ποιος αξίζει τώρα, την προσοχή σου.

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σκοπεύει να γλυκάνει την αλληλεπίδρασή σου με ορισμένα άτομα ή να σε βοηθήσει να φέρεις κοντά σου, ένα συγκεκριμένο άτομο. Ένα ταξίδι θα μπορούσε επίσης να διαδραματίσει ένα ρόλο, στη διαδικασία αυτή. Οι ρυθμίσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαν να έχουν ένα σέξι αέρα μυστηρίου γι’ αυτόν. Η έκπληξη του εραστή σου, από το αληθινό στυλ του Λέοντα, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό, που θα ενισχύσει τη σχέση σου. Γι’ αυτό…..κάν’ το με στυλ!

Παρθένος

Τα ερωτικά σου, θα ωφεληθούν από την βοήθεια του σύμπαντος! Και θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, για να μπορέσεις να βρεις πρακτικές και δημιουργικές λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα σε απασχολούν αυτό το διάστημα – και ενδεχομένως σ’ ένα συγκεκριμένο. Μην εστιάζεις στη λεπτομέρεια…. και μην προσπαθείς να γίνουν όλα τέλεια. Είναι πιο σημαντικό να αναλάβεις δράση με αυτοπεποίθηση… ακόμα κι αν αυτό γίνεται από καπρίτσιο ή χωρίς να έχεις στο νου σου ένα προσεκτικά κατασκευασμένο σχέδιο.

Ζυγός

Η περιέργειά σου, θα σε ωθήσει να κινηθείς καλύτερα για ένα θέμα, που αφορά τον εραστή σου. Κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί αν καταφέρεις να αποφύγεις κάθε δισταγμό ή ανησυχία. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να τον ρωτήσεις, πάρε βαθιά ανάσα και ρώτα! Μπορεί να υποτιμάς το γεγονός, πως ο εραστής σου επιθυμεί να σου πει όλα όσα θέλεις να μάθεις.

Σκορπιός

Θα επωφεληθείς υπέροχα από την επιπλέον ενέργεια και από το πάθος που έχεις. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσεις. Αν μια περιοχή της ερωτικής ή της κοινωνικής ζωής σου στερείται ενθουσιασμού, τότε τα επερχόμενα γεγονότα, θα φέρουν εντυπωσιακά και ευχάριστα αποτελέσματα. Με λίγη περισσότερη προθυμία όμως…και ίσως με λιγότερη προσπάθεια από ό, τι συνηθίζεις να καταβάλλεις! Σύμφωνοι;

Τοξότης

Μια ξαφνική εξέλιξη στα ερωτικά σου, θα σου δώσει πολλά για να σκεφτείς. Ίσως επίσης, να υπάρχουν πολύ περισσότερα σε ένα συγκεκριμένο σενάριο, απ’ ό, τι βλέπει το μάτι. Γι’ αυτό να είσαι δεκτική, σε μια αποκαλυπτική έκπληξη. Αυτή την περίοδο, οτιδήποτε σχετίζεται με τα ερωτικά σου και θεωρείς πως είναι τελειωμένη υπόθεση, μπορεί να αλλάξει, χωρίς καμιά προειδοποίηση! Μ’ έναν τρόπο όμως, που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο… παρά θα σε εμποδίσει!

Αιγόκερως

Η εντυπωσιακή υπομονή σου, σήμερα θα φτάσει στα όριά της. Πιθανόν λόγω διαφοράς απόψεων, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Δε θα δείξεις προθυμία να υποκύψεις σε πιέσεις… όμως ο εραστής σου, θα είναι πρόθυμος να τις εφαρμόσει. Καλύτερα συμφώνησε να συζητήσεις μαζί του ήρεμα το ζήτημα…και στη συνέχεια, προσπαθήστε να το λύσετε μαζί.

Υδροχόος

Αν νιώσεις πως σε οποιαδήποτε συζήτηση με το ταίρι σου θα συγχυστείς… τότε κάνε ένα βήμα πίσω και γίνε η ήρεμη δύναμη που συνηθίζεις να είσαι. Με την αδυναμία σου να επισημάνεις με σωστό τρόπο την άποψή σου, ο εραστής σου, θα γίνει αμυντικός. Μπορεί να χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Γι’ αυτό, με αρκετή προσοχή και ευαισθησία, θα καταφέρεις να διασφαλίσεις πως η άποψή σου θ’ ακουστεί και θα κατανοηθεί.

Ιχθύες

Ένα θέμα συζήτησης, μπορεί εσύ και ο αγαπημένος σου να το αποφεύγετε, αλλά αυτό μάλλον θα επανεμφανιστεί… για να αναγνωριστεί και να τεθεί σε λειτουργία. Θα εξαρτηθεί από σένα αν κάνεις αυτό που πρέπει, για να ξεκινήσεις αυτή την ενδεχομένως τεταμένη συζήτηση. Ωστόσο, θα εκπλαγείς ταυτόχρονα, με το πόσο απλό είναι να κάνετε αυτή τη συζήτηση και να τη λύσετε. Τελικά θα είναι ένα μικρό αεράκι….εκεί που πίστευες πως θα ήταν μια μεγάλη ανεμοθύελλα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments