Ελλάδα

Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού – Έχασε το πλοίο για λίγα δευτερόλεπτα (vid)

Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού – Έχασε το πλοίο για λίγα δευτερόλεπτα (vid)
Ο άτυχος ταξιδιώτης διεκδικεί το Όσκαρ γκαντεμιάς για το καλοκαίρι του 2019.

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται από την Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο. Στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί ένα “χάος” με ταξιδιώτες να τρέχουν για να προλάβουν τα πλοία που θα τους μεταφέρουν στους καλοκαιρινούς τους προορισμούς. Η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα αρκετοί έχασαν το πλοίο τους, και θα πρέπει να αγοράσουν νέο εισιτήριο, εάν υπάρχει για να πάνε στις διακοπές τους.

Ο ΣΚΑΙ που έκανε ρεπορτάζ για το πανδαιμόνιο που επικρατούσε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής κατέγραψε τον πιο άτυχο ταξιδιώτη του καλοκαιριού, ο οποίος είδε το πλοίο του να απομακρύνεται μπροστά στα μάτια του. Το πλοίο έχει γεμίσει επιβάτες και αυτοκίνητα και έχει σηκώσει τον καταπέλτη και ξεκινά το ταξίδι του.

Κάποιος ειδοποίησε ότι έχει μείνει έξω ένα αυτοκίνητο και τέσσερις επιβάτες και ξαφνικά το πλοίο γυρίζει για να τους πάρει. Και εδώ έρχεται ο μεγάλος άτυχος της υπόθεσης. Την ώρα που επιβιβάζονται στο πλοίο οι κοπέλες και το αυτοκίνητο φτάνει ένα ταξί σχεδόν ξυστά στον καταπέλτη. Βγαίνει ένας νεαρός και μόλις πάει να επιβιβαστεί στο πλοίο, ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται.

Απογοητευμένος ο νεαρός παραπονιέται που έχασε το πλοίο με προορισμό την Αστυπάλαια. Δείτε το τρομερό περιστατικό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments