Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (10/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (10/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο (10/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο (10/8/19).

Κριός 

Μπορεί να πιστεύεις ότι μια κατάσταση που αφορά τον εραστή σου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη. Αλλά αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να κάνεις τόση προσπάθεια, ώστε να τονίσεις το προφανές. Το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να έχει λόγους για να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά, αυτό το διάστημα! Και να είσαι σίγουρη, ότι θα υπάρχουν πληροφορίες, που θα τις μάθεις σύντομα.

Ταύρος

Η εξοικείωση και η ρουτίνα, περισσότερο θα εμποδίσουν, παρά θα βοηθήσουν τη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Όσο και αν ενδιαφέρεσαι με τον εραστή σου, να κολλήσετε στη ρουτίνα σας, πιθανόν η σχέση σας, να γίνει βαθύτερη, αν είναι λιγότερο εξαρτημένη από οποιαδήποτε αίσθηση εξοικείωσης. Δες πώς ο αυθορμητισμός ή κάτι απρογραμμάτιστο, μπορεί να δημιουργήσει μαγεία μέσα στη σχέση σου!

Δίδυμοι

Ίσως να πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να αναλάβεις δράση σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής. Αλλά φρόντισε να διασφαλίσεις, ότι ο ενθουσιασμός σου, δε θα φαίνεται σαν ανυπομονησία. Αν κάτι πρέπει να βελτιωθεί στα ερωτικά σου και να γίνει βαθύτερο, τότε θα χρειαστούν πιο σταθερά θεμέλια….αλλά με την πάροδο του χρόνου. Χαλάρωσε και άφησε κάτι να εξελιχθεί ή να προχωρήσει, αργά.

Καρκίνος

Η αίσθηση της διασκέδασης και της περιπέτειας βελτιώνεται τώρα, και ξέρεις πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, για να επιλέξεις προσεκτικά. Οτιδήποτε – ή οποιοσδήποτε – που σχετίζεται με ταξίδια ή συνδέσεις στο εξωτερικό θα είναι παραπάνω από ελκυστικό στα μάτια σου. Αν είσαι σε σχέση, θα ωφεληθείς αν ξεπεράσεις την επιφυλακτικότητά σου και δείξεις αυθορμητισμό. Λίγη γενναιότητα ή τόλμη, θα σου προσφέρει ευχάριστες ανταμοιβές.

Λέων

Μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθεις για τον εαυτό σου και με αυτόν τον τρόπο, θα είσαι σε θέση να προχωρήσεις με τα ερωτικά σου σχέδια. Το προσωπικό μάθημα της αγάπης που αντλείς, μπορεί να σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τα ερωτικά σου, με νέα προοπτική. Θα είσαι επίσης πολύ ευτυχισμένη, γιατί θ’ ανακαλύψεις πόσο λατρεμένη και σεβαστή είσαι στα μάτια του αγαπημένου σου!

Παρθένος

Μια αυξημένη επιθυμία για περισσότερη ενθουσιασμό στη σχέση σου, θα γίνει ισχυρότερη, τώρα. Η δυνατή έλξη μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ισχυρές προτροπές…. και ίσως να μην είσαι εξοικειωμένη με όλα όσα νιώθεις αυτή τη στιγμή. Άφησε τον εαυτό σου να καθοδηγηθεί από ό,τι τροφοδοτεί τα έντονα συναισθήματά σου και να σου εξασφαλίσει ισορροπία ανάμεσα στην παρορμητικότητα και την άφθονη υπομονή.

Ζυγός

Οι σκέψεις σου, θα παρασύρονται αρκετά εύκολα σε απομακρυσμένες περιοχές… ή θα επιθυμούν να μείνεις μόνη με τον εραστή σου, κάπου μακριά από το γνώριμο περιβάλλον σας. Μια ώθηση να υποκύψεις σε αυθόρμητες κινήσεις, θα ενταθεί αυτό το διάστημα. Αλλά μπορεί να βρεις τον αγαπημένο σου να θέλει να προετοιμαστεί πρώτα. Ο ενθουσιασμός σου, είναι αναμφισβήτητα ελκυστικός! Ίσως όμως χρειαστεί, να περιοριστεί λιγάκι.

Σκορπιός

Ένα σχέδιο που ήσουν σίγουρη πως θα το τακτοποιούσες μόνη σου, μπορεί ξαφνικά να λάβει βοήθεια από τον αγαπημένο σου. Αυτό θα μπορέσει να προχωρήσει και προς τα εμπρός με έναν όμορφο τρόπο. Η συνεργασία ανάμεσά σας, ανοίγει νέες δυνατότητες που δεν τις είχες εξετάσει στο παρελθόν…Ή φαινόταν πως δεν υπήρχαν επιλογές, επειδή από πεποίθηση πίστευες πως έπρεπε να το κάνεις μόνη σου. Αυτό, θα φέρει ένα νέο επίπεδο ανταλλαγής…. που μπορεί να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στη σχέση σου.

Τοξότης

Η ανάγκη να κρατήσεις και τα δύο πόδια στη γη ή να είσαι λογική εκεί που θα ήθελες ν΄ αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου, θα γειώσει τις ερωτικές σου υποθέσεις πολύ σύντομα. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ακούσεις προσεκτικά ό, τι σου λέει ο εραστής σου. Γιατί τα λόγια του, θα περιέχουν ένα κρυφό νόημα. Όσο περισσότερο διατηρείς μια πρακτική προσέγγιση, τόσο πιο εύκολο θα είναι να επισημάνεις τις ενδείξεις, που προσφέρονται.

Αιγόκερως

Οι συμβουλές που θα σου δοθούν από ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σου ανοίξουν τα μάτια, στο πόσο ενημερωμένος, χρήσιμος, υποστηρικτικός ή σοφός είναι. Αυτό θα ενισχύσει την ελκυστικότητά του, στα μάτια σου. Ακόμα κι αν αυτό το πρόσωπο είναι νεοφερμένος, θα βρεις τον εαυτό σου να σκέφτεται, μήπως αυτή η πλατωνική φιλία, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι βαθύτερο. Ο τρόπος που έχει κάποιος με τα λόγια του, μπορεί τελικά να σε καταγοητεύσει!

Υδροχόος

Το σύμπαν φαίνεται αποφασισμένο να φέρει κάποια επούλωση στην ερωτική σου ζωή. Και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία στενές σχέσεις- ρομαντικές ή άλλες. Η εστίαση θα δοθεί στην ενίσχυση ενός συγκεκριμένου δεσμού και θα σε φέρει πιο κοντά σε κάποιον που μπορεί να χρειαστεί να θεραπεύσει και τον δικό του κόσμο. Επέτρεψε στα πράγματα να εξελιχθούν σταδιακά και να διατηρήσουν τις γραμμές επικοινωνίας χαλαρές και ανοιχτές.

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να εκπλαγείς με το ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος, για ένα θέμα που σε γοητεύει. Είναι πιθανό μια γνωριμία με κάποιον που ταιριάζει σε αυτό το πλάνο…. και η ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών ανάμεσά σας, να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία με το πέρασμα του χρόνου. Προς το παρόν, καθοδηγήσου από την περιέργειά σου. Κάποιος σαν αυτόν….. δεν έρχεται κάθε μέρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments