Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (11/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (11/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (11/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή (11/8/19).

  • κριός

Αντί να ανησυχείς αν ο αγαπημένος σου εννοεί ό,τι λέει, σιγουρέψου ότι επικοινωνείτε σωστά μεταξύ σας. Θέλεις να πεις όσα σκέφτεσαι… ή να ξεκινήσεις μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον εραστή σου. Θα διαπιστώσεις πως από το ξεκίνημα της συζήτησης, οι συνομιλίες σας θα κυλάνε όμορφα…. Με αποτέλεσμα, κανείς από τους δυο σας να μην αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα των μηνυμάτων αγάπης, του άλλου.

  • ταύρος

Θα νιώσεις εμπνευσμένη από μια ευκαιρία για δημιουργία σχέσης, που μπορεί να απαιτεί γρήγορη δράση ή γρήγορες αποφάσεις, από πλευράς σου. Ωστόσο, με λίγη προσοχή, κάτι μπορεί να αναπτυχθεί με το δικό του, άνετο ρυθμό. Δεν χρειάζεται να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου. Ίσως όμως είναι χρήσιμο, να γνωρίζεις την ένταση του πάθους σου! Άφησε λοιπόν το άτομο που σε ενδιαφέρει, να το βιώσει με έναν πιο αργό και σταθερό ρυθμό – για τώρα!

  • δίδυμοι

Μερικές φορές, το πάθος ή η επιθυμία, μπορεί να είναι υπέροχα κίνητρα. Όχι μόνο μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις με πιο ανοιχτό μυαλό τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να εξετάσεις τι απέρριψες ή αγνόησες, προηγουμένως. Η αλλαγή που επιθυμείς να κάνεις, δεν είναι μόνο έγκαιρη! Είναι απαραίτητη και κατάλληλη. Απλά βεβαιώσου, ότι το πάθος και η επιθυμία που εφαρμόζεις για την υποκίνηση τους, διατηρούνται σε αποδεκτά επίπεδα!

  • καρκίνος

Πολλή ευαισθησία, θα στηρίξει τη σχέση σου τώρα! Και μια προσφορά ανταλλαγής είναι πιθανή, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Καταστέλλοντας τους φόβους ή την επιφυλακτικότητα, απελευθερώνεις μια πλευρά σου, που πιθανώς δεν είχε φανερωθεί εδώ και αρκετό διάστημα. Μαθαίνεις επίσης πολλά για τον εαυτό σου, μέσα από αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα. Η αύξηση της αυτοπεποίθησης που συνεπάγεται αυτό, μπορεί να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τελικά τη σχέση σου!

  • λέων

Μια ανακάλυψη σχετικά με τον εραστή σου, είναι πιο ενδιαφέρουσα ή σέξι αν τον βοηθήσει να διαπιστώσει κάτι για τον εαυτό του, που δε γνώριζε. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να ενισχύσεις ή ακόμα και να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου…. αν μαζί με τον εραστή σου, δεχτείτε πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε ο ένας για τον άλλον – ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είσαστε μαζί!

  • παρθένος

Μια ερωτική κατάσταση φαίνεται να εξελίσσεται. Είναι πολύ πιθανόν ο χρόνος να έχει συμβάλει σημαντικά σ’ αυτό…. και θα συνεχίσει να το κάνει. Ωστόσο, καθώς κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου εξελίσσεται, είναι σημαντικό να αποδεχθείς την αλλαγή σε μια ισορροπία, που την συνοδεύει. Παρόλο που ίσως ξέρεις, πως κάτι δεν μπορεί να παραμείνει το ίδιο επ’ αόριστο, νιώθεις ήρεμη γνωρίζοντας πως το νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται, άξιζε να το περιμένεις!

  • ζυγός

Υπάρχει κάτι πολύ σέξι σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα που φαίνεται «ηλεκτρισμένη». Στην ερωτική σου σχέση, θα ανάψουν λίγες σπίθες, αυτή τη στιγμή. Και όσο ευχάριστα παθιασμένες θα είναι, άλλο τόσο, θα έχουν ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις πτυχές της ερωτικής σου ζωής καθώς και κάτι κοινό με τον εραστή σου, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία, κι επέτρεψε σ’ αυτή τη ζωντανή, θεραπευτική ενέργεια, να δημιουργήσει μαγεία!

  • σκορπιός

Η ερωτική σου σχέση, θα ωφεληθεί από μια ουσιαστική συνεργασία, αυτή τη στιγμή. Σκέφτεσαι να συνεργαστείς με τον εραστή σου? Καθόλου δεν αποκλείεται! Σκέφτεστε να κάνετε μια σημαντική κοινή αγορά? Θα μπορούσε να συμβεί. Καθήστε να σκεφτείτε μαζί και εστιάστε σε έναν κοινό στόχο, που μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες επιτυχίας – και θα προσφέρει κάτι και στους δυο, για το οποίο, θα νιώσετε εξαιρετικά υπερήφανοι!

  • τοξότης

Μια θετική και αισιόδοξη κοσμική ατμόσφαιρα στοχεύει τώρα, τα ερωτικά σου! Και αυτό μπορεί να ενθαρρύνει μια καινούργια προσέγγιση, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ο «συναισθηματικός παράγοντας» σε συνδυασμό με την έντονη αγάπη που νιώθεις, μπορεί να εμβαθύνει τη σχέση σου. Όσο περισσότερο πιστεύεις, πως θα πάρεις ό,τι δίνεις, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεσαι, πόσος σεβασμός, αγάπη και θαυμασμός, έρχονται προς το μέρος σου!

  • αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, θα απαιτήσει να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες. Μέσα σε όλα, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια επίδειξη δύναμης! Αλλά θα είναι απαραίτητη, για τη βελτίωση της σχέσης σου ή την αλλαγή σε μια ήδη κουρασμένη και επαναλαμβανόμενη κατάσταση. Δείχνοντας την επιθυμία σου ν’ αλλάξεις ό,τι είναι στάσιμο, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς, που θέλει να δει από σένα, ο εραστής σου.

  • υδροχόος

Έχεις μια θαυμάσια αλλά σύντομη ευκαιρία να καταλάβεις τι σκέφτεται για σένα ή τι θέλει από σένα, ο εραστής σου. Μπορείς επίσης να αλλάξεις κάποιες άκαμπτες αντιλήψεις που έχουν καλλιεργηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι αναγκαίο ν’ ακούσει τις λέξεις, «άλλο ήταν τότε, άλλο είναι τώρα». Το κλειδί για την μεταμόρφωση αυτής της σχέσης, έγκειται σε μια βαθιά και ειλικρινή συζήτηση, σχετικά με το πού πηγαίνουν τα πράγματα από εδώ και μπρος.

  • ιχθύες

Μπορείς να μεταμορφώσεις μια πτυχή των ερωτικών σου, αποφασίζοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, σε ό, τι σ’ έχει κάνει να νιώθεις ευάλωτη, πρόσφατα. Αυτό, δεν θα μεταφέρει μόνο κάτι ανάμεσα σε εσένα και τον εραστή σου, σε ένα νέο και ανεξερεύνητο επίπεδο, αλλά θα ενσταλάξει επίσης μεγάλη αισιοδοξία για τα σχέδια ή τις προσδοκίες που είχαν παραγκωνιστεί. Καθώς ένα ή δυο αναβιώνουν, θα μεγαλώνει ο ενθουσιασμός, και από τις δύο πλευρές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments