Ελλάδα

Γυάρος: Εντοπίστηκε το φουσκωτό – Το Hellenic Highspeed βοήθησε τους δύο ναυαγούς

Γυάρος: Εντοπίστηκε το φουσκωτό – Το Hellenic Highspeed βοήθησε τους δύο ναυαγούς
Γυάρος: Το φουσκωτό, το οποίο αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Γυάρου εντοπίστηκε τελικά σήμερα το απόγευμα (13/8), με το Hellenic Highspeed να βοηθάει τους δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο φουσκωτό.

Γυάρος: Τέλος στην αγωνία για τον εντοπισμό του φουσκωτού που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή της Γυάρου δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/8). Κι αυτό γιατί, τελικά το φουσκωτό εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα από το Hellenic Highspeed, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Νάξος Ραφήνα και έσπευσε σε βοήθεια τους. Το πλοίο, στο οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή 456 επιβάτες παρέκκλινε της πορείας του, σύμφωνα με ανακοίνωση του καπετάνιου της πορείας του για να βοηθήσει ναυαγούς και συγκεκριμένα δύο άτομα που επέβαιναν σε 7 μέτρα φουσκωτό.

Αξίζει να τονιστεί πως τα δύο άτομα είχαν ζητήσει βοήθεια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με το λιμεναρχείο στην Κέα. Για τον εντοπισμό τους είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση, στην οποία πέραν του Hellenic Highspeed, συμμετείχαν ακόμη δύο πλωτά του λιμενικού και δύο ελικόπτερα.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη διάσωση, αλλά και το στίγμα από το σημείο που εντοπίστηκε το φουσκωτό:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments