Ελλάδα

Κατερίνα Ζαρίφη: Καίγεται το χωριό της στην Βοιωτία – Το δημόσιο μήνυμά της

Κατερίνα Ζαρίφη: Καίγεται το χωριό της στην Βοιωτία – Το δημόσιο μήνυμά της
Κατερίνα Ζαρίφη: Το χωριό της γνωστής παρουσιάστριας έχει τυλιχθεί στις φλόγες και η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω social media.

Κατερίνα Ζαρίφη: Αυτές της ημέρες η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε άδεια και απολαμβάνει τις διακοπές της, απέχοντας από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Άλλωστε, η ίδια αυτό το καλοκαίρι παρουσιάζει μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open Beyond «Καλοκαίρι #not». Έτσι, η Κατερίνα Ζαρίφη ταξίδεψε στην Κύθνο, προκειμένου να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της και να πάρει τις απαιτούμενες «ανάσες» για τη συνέχεια της δύσκολης νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι καίγεται το χωριό της στη Βοιωτία. Για ακόμα ένα καλοκαίρι οι φωτιές στη χώρα μας είναι πολλές με εκείνη που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα της Τρίτης στην Εύβοια να θεωρείται η πιο επικίνδυνη, αφού βρίσκεται σε κατοικημένες περιοχές. Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την φωτιά στο χωριό της, Πρόδρομο Βοιωτίας, με τις φλόγες και τον καπνό να χαλάνε το μαγικό τοπίο.

Δείτε τη φωτογραφία της στο Instagram:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments