Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Τρίτης (13/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Τρίτης (13/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (13/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (13/8/19).

Κριός 

Προσπάθησε να μη θεωρήσεις τις αποκαλύψεις κάποιων μυστικών, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σαν παραπλανητικές. Παρόλο που οι πληροφορίες που έρχονται στο φως μπορεί να είναι εκπληκτικές και αποκαλυπτικές σε πολλά επίπεδα, αυτό που μοιράζεστε τώρα, είναι ένα σαφές σημάδι εμβάθυνσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Οικοδομείτε μια σχέση αγάπης, που θα μεταφερθεί σε νέο επίπεδο- και αν εμφανιστούν μία ή δύο φαντασιώσεις κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, τότε αυτό είναι ένα μπόνους.

Ταύρος

Καθώς ο κοινωνικός σου κύκλος επεκτείνεται και οι προσκλήσεις αυξάνονται, αν είσαι ελεύθερη θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες, αυτό το διάστημα. Αν είσαι σε σχέση, θα παρατηρήσεις μια αξιοσημείωτη αύξηση επικοινωνίας με τους γύρω σου και μεγάλη κοινωνικότητα. Αλλά θα είναι σημαντικό να καταβάλλεις συντονισμένες προσπάθειες, για να εξασφαλίσεις, πως δε θα νιώθει αγνοημένος, ο εραστής σου

Δίδυμοι

Είναι πιθανόν, να κάνεις πάρα πολλά σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής – και όχι αρκετά, σε κάποια άλλη! Μπορεί επίσης να έχεις μεγάλη πειθώ απέναντι στον εραστή σου, προσπαθώντας να τον ενθαρρύνεις να σου ανοιχτεί, ενώ εσύ δε θα το κάνεις τόσο γρήγορα. Πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στην ευγενική προτροπή και την παθιασμένη αποφασιστικότητα… από τώρα.

Καρκίνος

Μια αξιοσημείωτη προθυμία να συνεργαστείς με το ταίρι σου, θα μπορούσε να είναι μεγάλη ανακούφιση. Μπορεί να μην είσαι συνηθισμένη να ακολουθείς το δρόμο σου, ώστε να επωφεληθείς από το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει με τον εραστή σου, όσο κρατήσει. Θα προσπαθήσεις να δράσεις ενεργά με κάποιο τρόπο και θα είσαι πρόθυμη να το κάνεις, αν νιώσεις πως κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, είναι πιο ισορροπημένο.

Λέων

Η απομόνωση και η ιδιωτικότητα, μπορεί να είναι υψίστης σημασίας αυτό το διάστημα…. τόσο για σένα, όσο και για τον αγαπημένο σου. Θα εστιάσεις την προσοχή σου αποκλειστικά στο ταίρι σου, χωρίς να λάβεις υπόψη τις ανάγκες των υπολοίπων. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να αποδράσεις κάπου αλλού… κλείνοντας την πόρτα στον υπόλοιπο κόσμο, σύντομα θα συμβάλει στην ενίσχυση της σχέσης σου, καθώς και στην αποσαφήνιση των μελλοντικών σχεδίων, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρθένος

Είναι πιθανό να στείλεις ένα μπερδεμένο μήνυμα στο ταίρι σου…. ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την επιθυμία σου, να πάρεις το μερίδιο του λέοντος, στον έλεγχο μιας κατάστασης. Για μια στιγμή, θα νιώσεις ανακουφισμένη που βρίσκεσαι στο τιμόνι και αμέσως μετά θα αισθανθείς, πως ανέλαβες πάρα πολλά. Οι μάρτυρες, δεν είναι σέξι. Βεβαιώσου λοιπόν, πως με τον εραστή σου διαιρείτε απόλυτα και ομοιόμορφα κάτι, από την αρχή.

Ζυγός

Η διαίσθησή σου θα σου ζητήσει να ακούσεις αυτά που σου διατυπώνει, σχετικά με τις εντυπωσιακές ενέργειες ή τη συμπεριφορά του εραστή σου. Κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά σας… και πιθανόν να βρίσκεστε στο ίδιο μέρος, όπου καθορίζετε την κατεύθυνση της σχέσης σας. Η καρδιά σου ξέρει τι θέλει. Και αναζητά τη βελτίωση του δεσμού σου. Τώρα, είναι η σειρά του συντρόφου σου, για να ξεκαθαρίσει, τις απόψεις του.

Σκορπιός

Καθώς η αυτοπεποίθησή σου λαμβάνει μια ευχάριστη ώθηση, θα δεις αποδεικτικά στοιχεία, για το πόσο έντονα ελκυστική είσαι! Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, θα χρειαστεί ελάχιστη προσπάθεια για να εμπλακεί ο εραστής σου στις συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να ταιριάξεις από την αρχή της γνωριμίας σου, με κάποιον. Αν είσαι δεκτική σε νέες γνωριμίες…. τότε προσφέρονται αρκετές, τώρα.

Τοξότης

Ο κόσμος των σχέσεων σου, θα επωφεληθεί από μια ένεση αυθορμητισμού ή περιπέτειας, από πλευράς σου. Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε υπερβολική ούτε εξωφρενική, στη συμπεριφορά σου. Όσο πιο διαθέσιμη είσαι να απομακρύνεις το προβλέψιμο και τη ρουτίνα στη σχέση σου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να ολοκληρωθείς ερωτικά και συναισθηματικά. Η ανάληψη ενός υπολογιζόμενου ρίσκου, θα αποφέρει ενδιαφέροντα αποτελέσματα…. και θα νιώσεις ευτυχισμένη που το έκανες!

Αιγόκερως

Θα είναι μια συναρπαστική επιλογή αυτή τη στιγμή, το να μάθεις κάτι καινούργιο με τον εραστή σου. Είτε πρόκειται για κάποια νυκτερινά μαθήματα, για μια σχολή χορού ή για κάτι που αφορά την αυτο-βελτίωσή σας! Κάποια κοινά ενδιαφέροντα, μπορεί να οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες… που με το σύντροφό σου, θα κοιτάτε αργότερα και θα νιώθετε περήφανοι.

Υδροχόος

Μια απόφαση που χρειάζεται προσοχή θα μπορούσε να έχει ισχυρές επιπτώσεις για το μέλλον και δεν μπορεί να γίνει «ελαφρά τη καρδία». Η ερωτική σου ζωή, θα απαιτήσει απαντήσεις, σε ερωτήσεις που είναι δύσκολο να βρεθούν αυτή τη στιγμή. Ένα ερωτηματικό θα κρέμεται επίσης, πάνω από ένα σχέδιο που αφορά το σύντροφό σου. Οι συμβουλές από το φιλικό σου κύκλο είναι διαθέσιμες, αλλά είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι η επιλογή πρέπει να γίνει τελικά από σένα.

Ιχθύες

Αν αισθάνθηκες πιο άνετα συναισθηματικά, τότε πιθανότατα θα δεις πιο έντονα, τις δυνατότητες σε άλλες περιοχές της ζωής σου. Καθώς κάποιοι άλλοι τομείς βελτιώνονται, θα μπορέσεις να απολαύσεις ένα διάλειμμα….. αποτέλεσμα, που τελικά θα ενισχύσει την ερωτική σου ζωή. Το πρώτο βήμα, μπορεί να περιλαμβάνει την αγάπη για τη ζωή – και τον εαυτό σου! Άφησε το σύμπαν να φέρει την κοσμική ανάταση, που μπορεί να προσφέρει τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments