Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Τετάρτης (14/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Τετάρτης (14/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (14/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (14/8/19).

Κριός 

Η φράση «δυο πλοία μέσα στη νύχτα», θα μπορούσε να είναι η πλέον κατάλληλη για τη σχέση σου. Καθώς εσύ κι ο εραστής σου, πολύ εύκολα θα μπορούσατε ν’ απομακρυνθείτε ή να χάσετε ευκαιρίες να είσαστε μαζί, λόγω άλλων υποχρεώσεων, που σας δυσκολεύουν. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάτι παρόμοιο σου συμβαίνει όταν πρόκειται να κάνεις κάποιες κοινωνικές ρυθμίσεις. Όπου είσαι εσύ, το άτομο που θέλεις να βγεις μαζί του, μπορεί να είναι αλλού. Πίστεψε, πως αυτό που περνάς, είναι προσωρινό.

Ταύρος

Μια λεπτή γραμμή θα υπάρχει ανάμεσα στο πάθος και την εμμονή, αυτή τη στιγμή. Αν αναμιχθούν και με την παρορμητικότητά σου, τότε τα συναισθήματα θα φουντώσουν άγρια. Το πάθος σου θα σε οδηγήσει σε κάτι, που με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να γίνει εμμονή. Όσο ελέγχεις την παρορμητικότητά σου, τότε κάποιες άλλες περιοχές της ζωής σου, θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς πιο εύκολα. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε άλλους τομείς, ώστε να συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου.

Δίδυμοι

Ίσως είναι δύσκολο να μην εμπλακείς σ’ ένα συναισθηματικό δράμα, που δεν έχει να κάνει μαζί σου….ίσως και καθόλου. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να βρεθείς, σε μια δύσκολη ή ευαίσθητη κατάσταση. Είτε ένας φίλος βρίσκεται σε ανάγκη και είσαι πρόθυμη να βοηθήσεις ή η βοήθεια που θέλεις να προσφέρεις στους χωρισμένους φίλους σου. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ποια είναι τα όριά σου. Μόνο η δική σου ερωτική σχέση, πρέπει να σε αφορά…. Όχι η ερωτική σχέση των άλλων.

Καρκίνος

Θα νιώσεις μια ξαφνική ώθηση να δραστηριοποιηθείς, σ’ ένα αυθόρμητο ερωτικό σχέδιο. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται κινδύνους… να υπάρξουν συνέπειες και πολλά άλλα. Αν και κάτι γλυκό μπορεί να προσφέρεται, είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από την αναζήτησή σου για αυθορμητισμό… και διακινδυνεύσεις να χάσεις κάτι – ή κάποιον – στη διαδικασία.

Λέων

Είναι ο τρόπος που αισθάνεσαι μέσα σου, που σε κάνει να λάμπεις και να δείχνεις ελκυστική στα μάτια των άλλων. Με την έμφυτη αυτοπεποίθηση και τις αισθησιακές σου ιδιότητες ενισχυμένες, θα συνειδητοποιήσεις την «δύναμη της έλξης» σου. Είσαι επίσης ευλογημένη με την ικανότητα να επικοινωνείς με σαφήνεια – και αισθησιακά – αυτό το διάστημα… και θα εκπλήξεις τον εραστή σου, με την αμερόληπτη στάση σου.

Παρθένος

Μια στάση του στυλ » εδώ και τώρα» μπορεί να έχει εξαιρετικά οφέλη στην ερωτική σου ζωή τώρα. Όσο έντονα θέλεις να διασφαλίσεις ότι κάτι θα τεθεί σε λειτουργία που θα διευκολύνει ένα πιο ευτυχισμένο και φωτεινότερο αύριο, αυτό που συμβαίνει τώρα, αξίζει προσοχής. Η προώθηση μιας διαδικασίας που ξεδιπλώνεται φυσικά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να την βοηθήσει.

Ζυγός

Μία υπόσχεση που μπορεί να δόθηκε παρορμητικά, μάλλον θα την αναθεωρήσεις. Προσπάθησε να σκέφτεσαι σωστά, πριν κάνεις οποιεσδήποτε συμφωνίες. Μπορεί τα συναισθήματα να ενταθούν και να σκεφτείς περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό σου, τώρα. Κάθε είδους δέσμευση χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να την εξετάσεις προσεκτικά! Να δεις τι επιπτώσεις θα έχει η συμφωνία, σε σένα.

Σκορπιός

Είναι απίθανο να υποκύψεις σε πιέσεις από τον αγαπημένο σου, αυτή τη στιγμή. Αν σκέφτεται ότι θα το κάνεις, τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτεί…. γιατί δεν ξέρει με ποιον έχει να κάνει! Αν πιστεύεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να σκεφτείς μια συγκεκριμένη επιλογή ή απόφαση, τότε ξεκαθάρισέ του, ότι χρειάζεσαι – και σκοπεύεις – να τον πάρεις.

Τοξότης

Τα συναισθήματα και τα πάθη σου θα είναι έντονα αυτή τη στιγμή, και θα φανείς χωρίς να θέλεις, πολύ απαιτητική, στα μάτια του εραστή σου. Μπορεί επίσης να δράσεις πιο δραματικά! Κι αυτό θα περιλαμβάνει αποκαλυπτικές σκέψεις και συναισθήματα που, μέχρι να αισθανθείς πιο σίγουρη γι’ αυτόν, ίσως πρέπει να παραμείνουν κρυμμένα – για λίγο ακόμα διάστημα!

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως επικρατεί μια ένταση στη σχέση σου, προσπάθησε ν’ αντισταθείς σε οποιαδήποτε πρόκληση. Μην αποφασίσεις να φέρεις κάποια θέματα προς συζήτηση, γιατί θα δημιουργήσουν σίγουρα, αντιπαραθέσεις. Ίσως προτιμάς να λύσεις όσο το δυνατόν συντομότερα κάποια προβλήματα. Αλλά υπάρχουν οφέλη αν διατηρήσεις κάποια απόσταση, αυτό το διάστημα. Μόλις υποχωρήσει η ένταση, θα είσαι σε καλύτερη θέση να διαδραματίσεις σημαντικό ρόλο, στη λύση των προβλημάτων. Οτιδήποτε παραπάνω αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε μόνο να προσθέσει επιπλοκές.

Υδροχόος

Όλοι γνωρίζουμε ότι, όταν τα συναισθήματα και τα πάθη είναι έντονα, πολύ συχνά λέγονται πράγματα, που δε θα έπρεπε να ειπωθούν. Η συνήθως αποστασιοποιημένη στάση σου, θα «κάνει φτερά», εξαιτίας μιας λεκτικής αντιπαράθεσης με το ταίρι σου, που θα οδηγήσει σύντομα, σε λύπη ή δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να μην αφήσεις το πάθος σου, να γίνει ορμητικό, με οποιονδήποτε τρόπο. Απέφυγε επίσης να κάνεις υποθέσεις. Το να αποδειχθούν λάθος, θα προσθέσει μόνο κάρβουνο, στην ήδη υπάρχουσα φωτιά.

Ιχθύες

Όταν η ζωή παρεμβαίνει -όπως συμβαίνει συχνά με τα αισθηματικά θέματα- απαιτείται συντονισμένη προσπάθεια, για να επιστρέψεις την προσοχή σου στις προσωπικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Όταν οι δεσμεύσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, μπορεί να σ΄ έχουν προκαλέσει ν’ απομακρυνθείς από το ταίρι σου, οι μελλοντικές εξελίξεις θα βοηθήσουν στην επιστροφή της προοπτικής με τον σωστό τρόπο… όπου είναι απαραίτητο! Η εξάλειψη του αυθορμητισμού και της παρόρμησης από το λεξικό σου αυτό το διάστημα, θα είναι η πιο σοφή κίνηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments