Αθλητισμός

Φάμπιο Κοεντράο: Η Πάρμα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του

Φάμπιο Κοεντράο: Η Πάρμα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του
Φάμπιο Κοεντράο: Δυνατό "μπάσιμο" της Πάρμα για την περίπτωση του Πορτογάλου μπακ, αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Φάμπιο Κοεντράο: Συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ. Ύστερα από ένα “καυτό” διάστημα, στο οποίο έφτασε τόσο κοντά, αλλά ήταν τελικά και τόσο μακριά από συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και μετά και το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Πόρτο, φαίνεται ότι τελικά βρίσκεται λύση, μέσω… Ιταλίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Sky Sports, η Πάρμα έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ψάχνοντας μια ποιοτική λύση με παραστάσεις για το αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Μάλιστα, το Sky Sports πάει το θέμα ένα βήμα παραπάνω, τονίζοντας ότι καταλυτικό ρόλο σε τυχόν συμφωνία του Φάμπιο Κοεντράο με την Πάρμα θα παίξει και ο συμπατριώτης του Μπρούνο Άλβες. Ο Κοεντράο έχει συνυπάρξει με τον Άλβες στην εθνική Πορτογαλίας, ενώ τους συνδέει και πολύ στενή φιλία, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο να επιτευχθεί “γάμος” μεταξύ των δύο πλευρών. Για την ώρα όμως, τα πάντα παραμένουν σε επίπεδο… σεναριακό. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν και κατά πόσο η Πάρμα είναι όντως διατεθειμένη να προχωρήσει το θέμα με τον Κοεντράο.

Η αντίδραση των Ultras της Πόρτο για τον Κοεντράο

«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο.

Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση (σ. εννοούν του παίκτη). Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί του συλλόγου, την περίοδο που οι “δράκοι” εξέταζαν την πιθανότητα μεταγραφής του έμπειρου μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments