Ελλάδα

Ηλεία: Ύποπτος για εμπρησμό όρμησε σε πυροσβέστες και προκάλεσε τροχαίο

Ηλεία: Ύποπτος για εμπρησμό όρμησε σε πυροσβέστες και προκάλεσε τροχαίο
Ηλεία: Ο δράστης όρμησε με μανία στους πυροσβέστες, προκαλώντας και τροχαίο.

Ηλεία: Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ πυροσβεστών του Ανακριτικού Τμήματος του Πύργου και ενός άνδρα ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για εμπρησμό στη φωτιά που ξέσπασε ανάμεσα στην Παλαιοβαρβάσαινα και τις Καρούτες. Ο εν λόγω άνδρας είχε εντοπιστεί και εν τέλει συλληφθεί από τις αρχές, ως ύποπτος για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά αλλά και για άλλες που είχαν ξεσπάσει στην περιοχή. Οι Αρχές εντόπισαν τα ίχνη του και τον συνέλαβαν σε περιοχή ανάμεσα στην Αλφειούσα και το Επιτάλιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του ilialive.gr.

Ουδείς όμως περίμενε το τι θα ακολουθήσει. Οι άνδρες της υπηρεσίας τον έβαλαν σε όχημα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να μεταβούν στον Πύργο και λίγη ώρα αργότερα, ο ύποπτος όρμησε με απίστευτη μανία κατά του οδηγού και των δύο πυροσβεστών που τον συνόδευαν. Στην προσπάθεια του για άμυνα, ο οδηγός σταμάτησε απότομα το όχημα, το οποίο συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε!

Η συμπλοκή έλαβε διαστάσεις καθώς ο άνδρας συνέχισε να είναι επιθετικός, τραυματίζοντας κάποιους από τους άνδρες της υπηρεσίας. Η συνδρομή των υπόλοιπων πυροσβεστών που βρίσκονταν στο μέρος αποδείχθηκε καταλυτική, με τον άνδρα να κρατείται στο Α.Τ Πύργου .

Η επίσημη ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνελήφθη χθες, 14 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 58χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας. Ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments