Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Πέμπτη (15/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Πέμπτη (15/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (15/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (15/8/19).

Κριός – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Μια ανατροπή στην πλοκή συμβαίνει σήμερα και ίσως να μην περιμένατε το πόσο καλή μπορεί να είναι η τύχη σας. Ίσως να παρατηρήσετε ότι και οι μικρότερες ευλογίες γίνονται πραγματικότητα για σας. Οι φιλίες σας ενισχύονται. Η δουλειά σας φαίνεται ευκολότερη και υπάρχει άφθονος χρόνος μέχρι το τέλος της βραδιάς. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια ωραία ταινία με την παρέα σας.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Τίποτα δεν είναι σαν το να περιμένετε κάτι να συμβεί, αλλά να παίρνει περισσότερο από όσο ελπίζατε. Μην απογοητεύεστε από τις μικρές καθυστερήσεις της ζωής. Αυτή είναι η καρμική αίσθηση του χιούμορ ταπεινώνει ακόμη και το πιο παραγωγικό άτομο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη μοίρα.

Δίδυμοι – Κάρτα: Η Δύναμη

Εκεί που φαίνεται ότι δεν μπορείτε να σπρώξετε άλλο, βρίσκετε την αποφασιστικότητα να παραμείνετε δυνατοί και να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Σε περιόδους αδυναμίας, όταν η ενέργειά σας είναι λίγη, σκεφτείτε τα καλά που συνέβησαν πριν από αυτή τη στιγμή και αφήστε τα να γίνουν αυτά που θέλετε να επαναλάβετε στο μέλλον.

Καρκίνος – Κάρτα: Η Σελήνη

Όταν νομίζετε ότι γνωρίζετε κάποιον, ρίχνετε τις άμυνές σας και εμπιστεύεστε ότι τα πράγματα θα συμβούν φυσικά. Μερικές φορές, όμως, ακόμη και ο πιο υπεύθυνος άνθρωπος και κατάσταση μπορεί να πληγούν από αδυναμία. Η ζωή είναι σύντομη, μην αγχώνεστε για ότι είναι εκτός του ελέγχου σας.

Λέων – Κάρτα: Ο Διάβολος

Δεσμεύστε χρόνο για διασκέδαση που θα περάσετε με την οικογένειά σας και αποφασίστε ότι η δουλειά πρέπει να βρει το σωστό μέρος στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε μπει στον πειρασμό να αμελήσετε κάποια πράγματα τώρα, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνετε συνεπείς για να προχωρήσουν όλα ομαλά.

Παρθένος – Κάρτα: Το Άστρο

Στραφείτε προς την τέχνη και τις δημιουργικές επιδιώξεις για να αντιμετωπίσετε το εργασιακό άγχος σας. Μπορείτε να διαλογιστείτε, να κάνετε γιόγκα ή να αρχίσετε να σχεδιάζετε πιο προσεκτικά. Ζητήστε χρόνο για τον εαυτό σας και τιμήστε το αίτημά σας.

Ζυγός – Κάρτα: Το άρμα

Συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν τομείς που πρέπει να επαναδιαμορφωθούν ώστε να σταματήσουν τα ίδια λάθη να επαναλαμβάνονται. Αυτά τα λάθη σας κρατούν πίσω από τα όνειρά σας.

Σκορπιός – Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Περάστε το χρόνο ακούγοντας μουσική, κάνοντας διαλογισμό και κοιτώντας τα αστέρια. Είναι επίσης κατάλληλη στιγμή για να γίνετε δημιουργικοί στον προγραμματισμό σας, ώστε να αξιοποιήσετε καλύτερα το χρόνο σας την επόμενη εβδομάδα. 

Τοξότης – Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Για να επιστρέψετε στις εσωτερικές σας επιθυμίες, ήρθε η ώρα να περάσετε καλά. Περάστε χρόνο κάνοντας πράγματα που ανεφοδιάζουν το πνεύμα σας.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Κόψτε σιγά σιγά τα πράγματα που δεν χρειάζεται το σώμα σας. Τότε θα μπορείτε να δείτε καθαρά που απαιτείται να αρχίσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον παλιό σας εαυτό.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Βρείτε νέους τρόπους να διευθετήσετε το άγχος σας με γιόγκα ή ακόμα και με έναν απλό περίπατο ενώ επεξεργάζεστε μια δύσκολη κατάσταση.

Ιχθύες – Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Όταν η κατάσταση έχει φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο είτε υποχωρείτε είτε βγαίνετε από αυτή παλεύοντας. Αυτή τη φορά πρέπει να βρείτε μια λύση που να λειτουργεί για εσάς. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments