Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Πέμπτης (15/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Πέμπτης (15/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (15/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (15/8/19).

Κριός 

Έχεις να επιλέξεις, αν και κατά πόσο είσαι πρόθυμη, να δεχτείς επιβαλλόμενους περιορισμούς στα ερωτικά σου. Είτε από τον εραστή σου, είτε από περιστάσεις που υπαγορεύουν τον τρόπο που εξελίσσεται η σχέση σου. Ίσως επιθυμείς να ασκήσεις μεγαλύτερη επιρροή ή έλεγχο αυτή τη στιγμή! Όμως ξεκαθαρίζοντας τα όρια αυτού που πρόκειται να δεχτείς… ίσως να μην είναι η απάντηση. Επικεντρώσου καλύτερα, στο πόσο περιοριστικός είναι ο συμβιβασμός, που πρέπει να γίνει.

Ταύρος

Οι σκέψεις ή τα συναισθήματα που μπορεί να κρατάς για τον εαυτό σου, και αφορούν ένα ευαίσθητο θέμα, ισχύουν! Είναι πιθανόν να ενδιαφέρουν κι ένα άλλο άτομο. Ωστόσο, δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, αν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Έχεις το δικαίωμα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου, αυτή τη στιγμή. Θα έρθει η ώρα να μιλήσεις… Και αν δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, άφησε τις σκέψεις σου να καταλαγιάσουν!

Δίδυμοι

Αν θέλεις μια απάντηση από τον εραστή σου, τότε μπορεί να είναι χρήσιμο να έχεις επίγνωση του, τι να περιμένεις. Ένα μέρος του εαυτού σου, θέλει μια απάντηση, για να ικανοποιηθεί η περιέργειά σου. Ωστόσο, μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου, ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα, σε μια ιστορία αγάπης, από όσα επιλέγει να σου πει ο εραστής σου. Η αλήθεια? Δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να αγχώνεσαι!

Καρκίνος

Καθώς κλείνει ένα κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, ξεκινάει ένα άλλο! Ωστόσο, με την πανσέληνο που επηρεάζει τη βαθιά ανταλλαγή και την οικειότητα, θα αναγνωρίσεις την απουσία και των δύο, καθώς προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Αυτό μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις, πως θα πρέπει ν’ αρχίσεις πάλι απ’ την αρχή.. ή ότι θα πρέπει να δείξεις μεγάλη υπομονή, μέχρι να ξεκινήσει η νέα εποχή για σένα. Βεβαιώσου ότι η αναμονή, δεν θα είναι μεγάλη!

Λέων

Όπου έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες ή έναν αγώνα, για να επισημάνεις την άποψή σου στο ταίρι σου, θα μπορούσες να βρεις, ένα πιο έξυπνο τρόπο. Με μια καινοτόμο πανσέληνο που επηρεάζει τις δεσμεύσεις, έχεις την υποστήριξη του σύμπαντος, που σε ενθαρρύνει να σκεφτείς ανοιχτόμυαλα και να τολμήσεις, να λειτουργήσεις διαφορετικά. Κάνοντας και τα δύο, είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να αλλάξεις στις ερωτικές σου υποθέσεις τώρα.

Παρθένος

Το να πας κόντρα στο ταίρι σου, θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, αυτή τη στιγμή. Εκεί που μπορεί να θέλεις να απορρίψεις την ιδέα ότι έχεις παίξει λίγο ή πιθανόν κανένα ρόλο, σε μια τεταμένη ή αμήχανη εξέλιξη…. θα διαπιστώσεις, ότι πρέπει να δεχτείς, πως φέρεις μέρος της ευθύνης. Ευτυχώς, μια χρήσιμη – και ενδεχομένως ουσιαστική συζήτηση – περιμένει.

Ζυγός

Σκέψου τι θα μπορούσε να λύσει, μια φαντασία ή μια μελλοντική σκέψη, στην ερωτική σου ζωή! Θα μπορούσες να εξετάσεις περισσότερα σενάρια για τη σχέση σου, που τώρα πιστεύεις πως δεν αλλάζουν ή φαίνονται ανυπόστατα. Ωστόσο, με την πανσέληνο να επηρεάζει τα ερωτικά σου και να σε ενθαρρύνει να έχεις πιο ανοιχτό μυαλό, μπορείς να κάνεις να συμβεί κάτι θαυμάσιο… αν χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, αναμεμειγμένη μ’ ελάχιστο προαίσθημα. Μη στύβεις το μυαλό σου. Πάρε έναν υπολογισμένο ρίσκο.

Σκορπιός

Θα μπορούσε να είναι η στιγμή που εκτιμάς, τι δίνεις και τι παίρνεις, από τη σχέση σου. Μια ανισορροπία θα είναι υπαρκτή, και αφορά την προσπάθεια που κάνεις για το δεσμό σου, σε σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλει ο εραστής σου. Και είναι ανησυχητική. Υπάρχει επίσης το γεγονός, πως πρέπει να ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δώσεις στον αγαπημένο σου, χρόνο για να σκεφτεί. Αυτό είναι κάτι που η πανσέληνος, θα μπορούσε να βοηθήσει στην λύση του.. Ακόμη και αν τα πράγματα ενταθούν, πριν βελτιωθούν.

Τοξότης

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη, πώς θα αντιδράσει το ταίρι σου, στις προτάσεις που θα κάνεις, για να βελτιωθεί η σχέση σας. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και ο τρόπος που του τα μεταφέρεις, τον αγγίζουν βαθιά. Με κάποια προνοητική σκέψη και με μια έξυπνη επιλογή λέξεων, μπορείς να συμβάλλεις αισθητά, στη βελτίωση που επιδιώκεις!

Αιγόκερως

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να υπερασπίζεσαι ή να δικαιολογείς τις απόψεις ή κάποια θέματα αρχών, στον εραστή σου. Και με μια πανσέληνο που επηρεάζει τις αξίες σου, μπορεί να κλείσει οριστικά, αυτό το κεφάλαιο. Κάποιο επίπεδο δικαιοσύνης ή μια αίσθηση «θεμιτού παιχνιδιού» θα ενισχυθεί επίσης, στη σχέση σου. Μπορείς να εμπιστευτείς, πως οι συνέπειες αυτής της ενίσχυσης του δεσμού σου, είναι σημαντικές.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχουν σαφώς καθορισμένα όρια στο πόσο μπορείς να προετοιμαστείς ή να προπαγανδίσεις τον εαυτό σου, για μια αμήχανη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, θα είσαι διατεθειμένη να δεις το ποτήρι, μισό άδειο…. όταν πρέπει να γιορτάζεις, για το πόσο γεμάτο είναι! Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα! Μην παραβλέπεις κάτι θετικό… που αξίζει να αναγνωριστεί, να εκτιμηθεί ή να επιδιωχθεί, με όλη σου την καρδιά!

Ιχθύες

Το στοιχείο της έκπληξης θα μπορούσε αναμφισβήτητα να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Αν έχει ρουτινιάσει η σχέση σου, τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα με μια ξαφνική εξέλιξη. Προετοιμάσου να ανακαλύψεις, ότι μια νέα πνοή ζωής, μπορεί να αντικαταστήσει τον λήθαργο και την απογοήτευση… ή να δώσει μια πολύ πιο θετική λάμψη, σε ένα επώδυνο επεισόδιο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments