Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Έδωσε “σήμα” για τρεις μεταγραφές

Ιβάν Σαββίδης: Έδωσε “σήμα” για τρεις μεταγραφές
Ιβάν Σαββίδης: O ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα προχωρήσουν άμεσα οι υποθέσεις με τρεις παίκτες.

Ιβάν Σαββίδης: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέφυγε από τον γενικό κανόνα, μετά το ματς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν πικραμένος με τον τρόπο τον οποίον ήρθε ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο παράλληλα επικρότησε την προσπάθεια της ομάδας του Άμπελ Φερέιρα, που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, προκειμένου να φτάσει εκείνη στην πρόκριση, παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ βλέπει ότι το σύνολο του Φερέιρα είναι μαχητικό, έχει τη δυνατότητα να κάνει μία εξαιρετική πορεία και θέλει να το βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Sportime, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει δώσει σήμα για την πραγματοποίηση τριών ακόμη μεταγραφών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για αριστερό μπακ, για χαφ αλλά και σέντερ φορ. Η προσθήκη αριστερού μπακ ποιότητας θα τοποθετηθεί ως προτεραιότητα, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και… ενδεκαδάτος χαφ. Ο Ιβάν Σαββίδης θα φέρει έναν χαφ ποιότητας, ο οποίος θα δίνει μάχες με τον Μαουρίτσιο για μια θέση στην ενδεκάδα. Παράλληλα, ο σύλλογος θα ψαχτεί και για παίκτη στην επίθεση καλύτερο του Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι ειλημμένη απόφαση να έρθει στην ομάδα κάποιος καλύτερός του. Οι τρεις αυτές κινήσεις αναμένεται να γίνουν μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν, στα πλέι οφ πρόκρισης του Europa League.

ΠΑΟΚ: Καθιερώνεται ο Γιαννούλης

Μία από τις φετινές αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδιωξε όσα «σύννεφα αμφισβήτησης» υπήρχαν, αποτελώντας πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Άμπελ Φερέιρα. Ο Γιαννούλης έπαιξε ως βασικός στα ματς με τον Άγιαξ, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα σε δημιουργικό επίπεδο, με τα ανεβάσματά του να είναι σωστά και συγχρονισμένα. Παράλληλα, δεν πήγε πίσω και η αμυντική του εικόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα paok24.gr, στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα του Δημήτρη Γιαννούλη. Παράλληλα, οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» τρίβουν τα χέρια τους επειδή ο παίκτης δεν πωλήθηκε τελικά στη γαλλική Ρεν έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς πλέον θεωρούν ότι το «ταβάνι» του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι μεγαλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments