Αθλητισμός

Χάρης Μαυρίας: Σενάρια επιστροφής στον Παναθηναϊκό

Χάρης Μαυρίας: Σενάρια επιστροφής στον Παναθηναϊκό
Χάρης Μαυρίας: Ο πρώην «πράσινος» αγωνίζεται στην Ομόνοια και μπορεί να καλύψει την θέση του μπακ πίσω από τον Γιόχανσον.

Χάρης Μαυρίας: Ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί πολύ δυνατά μέχρι τώρα στην μεταγραφική περίοδο. Και η ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Το Τριφύλλι ανεβάζει στροφές σε ότι αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς έχει μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι θέλουν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι στην έναρξη της Super League 1 .

Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Παναθηναϊκός έδωσε και τόσο δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οποιαδήποτε περαιτέρω ενίσχυση όμως θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής σε συνδυασμό πάντα με την απαραίτητη δουλειά για την ανάκτηση του βαθμού ετοιμότητας. Βέβαια λίγο μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχει διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, κάτι που αναμένεται να συμβάλει στην προσαρμογή νέας μεταγραφής.

Ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει πάνω σε νέες περιπτώσεις παικτών. Οι επόμενες κινήσεις αναμένονται να είναι τουλάχιστον 3, με περιθώριο και για 4η μεταγραφή, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του «πράσινου» ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trifilara.gr μέχρι την προσεχή Τρίτη ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε ακόμη μία μεταγραφή , όχι όμως απαραίτητα αυτή του Ρόντγουελ αλλά πολύ πιθανόν να ενισχυθεί σε άλλη θέση, ενώ με τον Άγγλο μέσο το ζήτημα παραμένει ανοιχτό. Φορ, κεντρικός αμυντικός , αμυντικό χαφ και δεξί φουλ μπακ είναι τα «πόστα» που θέλει να καλύψει το «τριφύλλι»

Παράλληλα στην Κύπρο μανατζερικές πηγές κάνουν λόγο για ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Χάρη Μαυρία.

Ο πρώην «πράσινος» αγωνίζεται πλέον στην ομάδα από την οποία πέρασε ο Νίκος Νταμπίζας, την Ομόνοια και μπορεί να καλύψει την θέση του μπακ πίσω από τον Γιόχανσον ( εκεί αγωνίζεται πλέον ) ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει ακόμη μια λύση στα εξτρέμ. Ειδικά δε , εάν παραχωρηθούν με δανεισμό ή με κανονική μεταγραφή οι Εμμανουηλίδης και Χατζηγιοβάννης αντίστοιχα.

Δεν αποκλείεται ο Νίκος Νταμπίζας που πέρασε από τον Κυπριακό σύλλογο να έχει προβεί σε διερευνητικές επαφές, ωστόσο το περιβάλλον του παίκτη την ίδια ώρα τονίζει πως δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος ενώ φυσικά τον Μαυρία σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνει αδιάφορο μια τέτοια προοπτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments