Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για το Σάββατο (17/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για το Σάββατο (17/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Σάββατο (17/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Σάββατο (17/8/19).

Κριός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: το έξι των ξιφών

Αναμονή για μια νέα συγκομιδή. Ένα δημιουργικό έργο, χρήματα, προσωπική σχέση, ή οποιαδήποτε επιχείρηση επενδύσατε  έχουν αρχίσει να αποφέρουν. Ώρα για το ξεκίνημα ενός μεγάλου ταξιδιού.  Δείξτε αισιοδοξία και  εμπιστοσύνη εφαρμόστε νέες πρακτικές σχεδιασμού.

Ταύρος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: O βασιλιάς των κυπέλλων

Κινηθείτε στην επόμενη φάση της ζωής σας .Ώρα για αναγκαίες αλλαγές και να αναπτυχθείτε πέρα από τους γνωστούς περιορισμούς Κάντε ότι κάνετε με σθένος. Δείξτε. συναισθηματική ωριμότητα και ακεραιότητα. Μην χάσετε από τα μάτια σας τον στόχο από ασήμαντες διαφωνίες.

Δίδυμοι – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Έξι των δηναρίων

Το έξι των δηναρίων σχετίζεται με Lakshmi, την Ινδή θεά της τύχης και της ευημερίας.   Επανεξετάστε τα σχέδιά σας. Η ολοκλήρωση είναι τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά! Ίσως επειδή είστε εξαντλημένοι από τις ευθύνες όμως η ισορροπία ανάμεσα στην πνευματική σας ζωή και τη σωματική είναι απαραίτητη. Δείξτε εμπιστοσύνη στην ευημερία του σύμπαντος.

Καρκίνος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  Ο ερημίτης

Ακούστε την καρδιά σας.  Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες ούτε  σε σχέσεις με τους άλλους, ούτε σε σχέση  με τον εαυτό σας. Αποσυρθείτε για λίγο για  να εξετάσετε καλύτερα την κατεύθυνση της ζωής.

Λέων – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  το τρία των δηναρίων (ανεστραμμένο)

Έλλειψη  ομαδικής εργασίας, όπου οι άνθρωποι δρουν σε ανταγωνισμό μεταξύ τους και προσπαθούν να εμφανιστούν  πιο καταρτισμένοι. Ίσως να προσπαθούν να εργαστούν από κοινού με τους άλλους, αλλά υπάρχει μια αύξηση του επιπέδου της έντασης καθώς κάθε άτομο προσπαθεί να ασκήσει εξουσία ή να πάρει τον έλεγχο της ομάδας, επηρεάζοντας αρνητικά την όλη συνεργασία.

Παρθένος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  Ο μάγος (ανεστραμμένο)

Μπορεί να έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και να αγωνίζεστε  να φέρετε  τον εαυτό σας πίσω στη γη. Μπορεί να υπάρχει σύγχυση, ανυπομονησία και η έλλειψη σαφούς σχεδίου.

Ζυγός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: O ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης  εμφανίζετε στη ζωή σας ως ψυχοθεραπευτής,  ιερέας ή ένας πνευματικός σύμβουλος  στον οποίου θα στραφείτε για  σοφία και γνώση. Αυτός μπορεί να είναι άτομο με εξουσία ή ένας  μέντορας που καλλιεργεί την πνευματική συνειδητοποίηση. Θα μάθετε νέες δεξιότητες από αυτό το χρήσιμο δάσκαλο, καθώς ο ίδιος έχει τη σοφία να παρέχει καλές συμβουλές .

Σκορπιός – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  O κόσμος (ανεστραμμένο)

Προσπαθείτε να επιτύχετε την ολοκλήρωση της ζωής σας, αλλά δεν μπορεί να το κάνετε γιατί δεν παίρνετε  όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίτευξη των στόχων σας. Έχετε μια τάση να παίρνετε πάντα  το πιο εύκολο ή τον  πιο γρήγορο δρόμο για την επίτευξη του στόχου σας, αλλά συχνά αυτό δεν οδηγεί στα επιθυμητά αποτελέσματα .

Τοξότης – Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Ο αυτοκράτορας

Είστε  σε θέση να δημιουργήσετε  τάξη από το χάος, με την προσεκτική κατηγοριοποίηση των σκέψεων σας  και τη χαρτογράφηση του  τι χρειάζεται να γίνει για να λυθεί το πρόβλημα. Με την τακτική ενός συστηματικού στοχασμού και στρατηγικής θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τον στόχο σας.

Αιγόκερως – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  το Τρία των ράβδων

Το Μεγάλο Σχέδιο, σας μεθάει προς το παρόν. Ο ενθουσιασμός σας,  η ενέργεια και το πάθος σας είναι αξιοθαύμαστα, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι οι μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Προσέξτε! το ρίσκο που θέλετε να πάρετε είναι μεγάλο και μπορεί να απομονωθείτε  ή να χάσετε την υποστήριξη τρίτων ατόμων.

Υδροχόος – Η κάρτα ταρώ της ημέρας:  Ο ιππότης των κυπέλλων (ανεστραμμένο)

Επιτρέπετε στα συναισθήματά σας να ελέγχουν τη ζωή σας, πάρα πολύ. Ενδέχεται να έχετε ένα κυκλοθυμικό χαρακτήρα από ζήλια μέχρι απάθεια. Βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα πριν δείτε όλα τα γεγονότα. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στο πώς αντιδράτε για να συνειδητοποιήσετε ότι ο  ενεργείτε  βάσει  συναισθημάτων  και όχι υπό οποιαδήποτε μορφή λογικής.

Ιχθύες – Η κάρτα taro της ημέρας:  το Τρία των δηναρίων

Φαίνεται ενθάρρυνση. Να συνεχίσετε να εργάζεστε  προς την κατεύθυνση της εκπλήρωσης των ονείρων σας και μην επιτρέπετε  στην απογοήτευση να μειώσει τον ενθουσιασμό σας. Τελικά θα ζήσετε την ευημερία και την επιτυχία μέσω την επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να κάνετε τη δουλειά που σας γεμίζει  και  να είστε  υπερήφανοι για αυτήν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments