Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (17/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (17/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (17/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (17/8/19).

Κριός

Η ερωτική σου ζωή, θα σε ωθήσει να γίνεις πιο φιλόδοξοι ή περιπετειώδης, αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσεις, ότι είσαι αρκετά προσγειωμένη και δε θα παρασυρθείς…πολύ! Θα είσαι επιρρεπής στο να δίνεις υποσχέσεις που θ’ ανακαλύπτεις αργότερα πως δεν μπορείς να κρατήσεις – ή θα εκπλαγείς από το πόσο χρόνο ή πόσους πόρους, θα χρειαστούν. Προσπάθησε να διαχειριστείς την πληθωρικότητα του Κριού!

Ταύρος

Η αυταρέσκεια, μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αρνητική επιρροή στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Αν καταστεί σαφές, ότι ένα συγκεκριμένο σχέδιο χρειάζεται αναβάθμιση, τότε μην προσκολληθείς υπερβολικά, σε αυτό που είναι άνετο ή οικείο. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί σ’ ένα καινούργιο περιβάλλον, να συναντήσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Αν είσαι σε σχέση , θ’ ρομαντικές ευκαιρίες, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου!

Δίδυμοι

Μπορεί να υποτιμάς με το πόσο ξεκάθαρα μεταφέρεις τον εαυτό σου… οπότε μην υποκύπτεις σε οποιαδήποτε επιθυμία να μοχθήσεις για τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα καταβάλλεις πολύ λίγες προσπάθειες για να έρθεις σ’ επαφή με άλλους και να δημιουργήσεις σχέσεις. Αν είσαι σε σχέση, δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να δείξεις τα ξεκάθαρα συναισθήματά σου, στον εραστή σου. Μερικές φορές, λέγοντας λιγότερα, σημαίνουν πολύ περισσότερα…και τώρα είναι ένα τέτοιο χρονικό διάστημα!

Καρκίνος

Μια ονειρική επιρροή στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να θολώσει ορισμένες γραμμές ή να προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό σου, για το τι είναι πραγματικό και τι φαντασία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο ν’ απολαύσεις σέξι οράματα ή σκέψεις! Ακόμα κι αν σου χτυπάει επανειλημμένα την πόρτα η πραγματικότητα. Γιατί μήπως δεν μπορεί να γίνει αληθινή μια ιδιαίτερη φαντασίωση στον πραγματικό κόσμο? Μην το αποκλείεις, καθόλου!

Λέων

Οι τρέχουσες ερωτικές καταστάσεις, θα σ’ ενθαρρύνουν να εξετάσεις κάποιες πτυχές της σχέσης σου, με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Ένα ζήτημα που γνωρίζεις πως υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό- αλλά αγνοήθηκε- θα μπορούσε να λυθεί ευκολότερα από ό, τι πίστευες. Το μόνο που χρειάζεται είναι η προθυμία να υιοθετηθεί μια λιγότερο ιδεαλιστική και πιο λογική προσέγγιση. Δεν χάνεται η μαγεία αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο….να το ξέρεις!

Παρθένος

Αν νιώθεις πως οι εργασιακές σου υποχρεώσεις σε ένα τομέα της ζωής σου, σου αποσπά την προσοχή από τα ερωτικά σου, τότε πρέπει να δείξεις αυτοπειθαρχία για να δημιουργήσεις πιο υγιείς ισορροπίες. Μπορείς να αλλάξεις τον παραδοσιακό τρόπο που λειτουργείς, για να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου. Βάζοντας ψηλότερα στη λίστα σου τις ερωτικές σου υποθέσεις…μπορεί να είναι μια καλή αρχή.

Ζυγός

Η πρόοδος σε κάποιο επίπεδο στην ερωτική σου ζωή, είναι περισσότερο από δυνατή και θα μπορούσε να σου δώσει πολλά για να εξετάσεις προς τα πού οδεύει πλέον ένα ερωτικό σχέδιο. Ό, τι κινείται προς τα εμπρός ή σε ένα νέο επίπεδο θα μπορούσε να απαιτήσει προσαρμογή για να συμβούν οι αλλαγές. Αλλά να για υπάρξει ένα ξεκάθαρο σημάδι αλλαγών, θα πρέπει η σχέση σου να εξελιχθεί. Μη φοβάσαι….γιατί οι ανασφάλειές σου, θα είναι σύντομες.

Σκορπιός

Με τα όνειρα και τις φαντασιώσεις που διέπουν τα ερωτικά σου, ίσως χρειαστεί να τσιμπήσεις τον εαυτό σου, ξανά και ξανά! Μόνο έτσι, θα εξασφαλίσεις ότι θα δημιουργήσεις μια απαραίτητη ισορροπία μεταξύ του ρεαλιστικά εφικτού… και της ουτοπίας. Δεν είναι πως πρέπει να λάβεις υπόψη μόνο μερικές απλές φαντασιώσεις. Θα μπορούσαν να είναι έντονες και ταχύτατες – και δεν είναι όλες ουτοπίες. Γι’ αυτό…επέλεξε προσεκτικά!

Τοξότης

Αν νιώσεις ν’ αυξάνονται οι πιέσεις στη σχέση σου, τότε κάνε λίγο πίσω και αξιολόγησε πόσο κατάλληλο είναι ό,τι ωθείται προς αυτή την κατεύθυνση. Απέφυγε να υποκύψεις, σε οποιοδήποτε καταναγκασμό, για χάρη μιας ευκολότερης ζωής! Επειδή είναι πιθανό να λυπηθείς αν δεν πατήσεις πόδι και δε δηλώσεις τις απόψεις σου, από την αρχή. Η πίεση μπορεί επίσης να δείχνει, πως οι ανάγκες σας είναι δευτερεύουσες για τον εραστή σου. Αυτό πρέπει να επισημανθεί… και να καταστεί σαφές.

Αιγόκερως

Εκεί σκέφτεσαι πως μαζί με τον εραστή σου βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, θα ανακαλύψεις, ότι είναι αρκετά βήματα πίσω από σένα, σε όσα σκέφτεται. Μην κάνεις το σφάλμα και το λάβεις, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος. Η ανυπομονησία σου θα μπορούσε να πάρει το καλύτερο από σένα αυτή τη στιγμή, και πιέζοντας καταστάσεις, χάρη της προόδου, δεν είναι η απάντηση. Αντίθετα, κοίταξε να διευρύνεις την επικοινωνία σας. Υπάρχει λύση!

Υδροχόος

Η ρομαντική σου ονειροπόληση ίσως χρειαστεί να περιοριστεί σύντομα εξαιτίας του καθήκοντος σε μια περιοχή του κόσμου σου και η ανάγκη να αντιμετωπιστούν πιο καθημερινά πράγματα, γίνεται εμφανής. Μπορεί να χρειαστεί να βάλεις την επιχειρηματική δραστηριότητα, πριν από την ευχαρίστηση αυτή τη στιγμή! Αλλά πιθανότατα να μην είσαι καθόλου δημιουργική ή ευφάνταστη, για να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, αργότερα. Κράτησε αυτή τη σκέψη καθώς δουλεύεις, μέσα από ό,τι δεν είναι εμπνευσμένο.

Ιχθύες

Τα ρομαντικά σου σχέδια, θα απαιτήσουν να είσαι προσγειωμένη και να διασφαλίσεις ότι θα εφαρμοστεί μια πρακτική ή λογική προσέγγιση, για την πραγματοποίησή τους. Πρέπει επίσης να αξιολογήσεις τη σχέση σου, μέσα σε πιο σοβαρά πλαίσια. Αυτό μπορεί να σας κάνει να μιλήσεις πιο ανοιχτά – ή ειλικρινά – με τον αγαπημένο σου, για όσα πιστεύεις πως επιφυλάσσει για σας, το κοινό σας μέλλον. Μόλις γνωστοποιήσεις τις σκέψεις σου, τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή, για ν’ ακούσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments