Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Παραμένει στη λίστα της Σέλτικ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Παραμένει στη λίστα της Σέλτικ
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Αν η Σέλτικ προκριθεί στους ομίλους του Europa League είναι πιθανό να κάνει πρόταση για τον Νορβηγό.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Μπορεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού να μην είναι τόσο ζωηρό όσο πριν από λίγο καιρό, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν έχει ατονήσει εντελώς. Το Sportime αναφέρει ότι οι Κέλτες ναι μεν έχασαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League, όμως υπάρχει η προοπτική των ομίλων του Europa League. Και αν καταφέρουν να προκριθούν, τότε είναι πιθανό να κάνουν κίνηση.

Συγκεκριμένα, η ίδια πληροφορία αναφέρει, ότι αν καταφέρει η Σέλτικ και περάσει το «εμπόδιο» της ΑΙΚ Στοκχόλμης, προκρινόμενη στους ομίλους του Europa League, τότε θα αυξηθεί και η πιθανότητα πρότασης για τον Νορβηγό «άσο». Η τιμή που έχει ορίσει για έναρξη διαπραγματεύσεων ο Ολυμπιακός είναι στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, χωρίς πάντως να σημαίνει αυτό πως οι ερυθρόλευκοι… καίγονται να τον παραχωρήσουν.

Οι «Καθολικοί» είχαν προσπαθήσει για τον Νορβηγό διεθνή και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως οι υψηλές του απαιτήσεις απέτρεψαν την πραγματοποίηση της συμφωνίας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης πλέον είναι διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του, ενώ και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται διατεθειμένος να προχωρήσει το deal, ακόμα και αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κρασνοντάρ.

Ο Ομάρ είναι εδώ και χρόνια ένας από τους πιο βασικούς και σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού. Διεθνής, με παραστάσεις, με τεράστια εμπειρία και ποιότητα που κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Για το θέμα του Ομάρ και της Σέλτικ, πάντως, υπάρχουν αναφορές και στη Daily Mail. Η βρετανική εφημερίδα γράφει πως το θέμα παραμένει ζεστό και πως ο Ομάρ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα για τους Κέλτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments