Lifestyle

Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη

Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη
Έλενα Ράπτη: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε ότι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της πριν από λίγους μήνες.

Έλενα Ράπτη: “Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη”. Με αυτόν τον τρόπο, η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κίμωνα. Ένας γάμος που διατηρήθηκε κρυφός από τα φώτα της δημοσιότητας, με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, με κουμπάρους δύο στενούς φίλους της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γάμος τελέστηκε στις 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Η Έλενα Ράπτη νυμφεύθηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κίμωνα, ο οποίος υπήρξε για ένα διάστημα σωματοφύλακάς της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που μάλιστα τονίζει ότι ο Τρικαλινός σύζυγος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είχε κάνει μαζί της διακοπές στη Μύκονο το 2017. Το ζευγάρι κατάφερε να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό του, κάνοντας διακοπές στη Χαλκιδική, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Σε λίγες ημέρες, οι δυο τους θα επιστρέψουν στην καθημερινότητα, με τη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να έχει μπροστά της ένα ιδιαίτερα απαιτητικό φθινόπωρο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη για τον γάμο της

Η Έλενα Ράπτη (9 Μαΐου 1975) είναι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004.Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments