Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (19/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (19/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (19/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (19/8/19).

Κριός

Θα σου γίνει ξεκάθαρο, ότι μια ευχάριστη ανταλλαγή ή αλληλεπίδραση με τον εραστή σου, μπορεί να βασιστεί στην αποφυγή ενός συγκεκριμένου θέματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεταξύ σας συζητήσεις πρέπει να περιβάλλονται μόνο από ευχάριστους, επιφανειακούς διαλόγους. Αλλά μπορεί ν’ ανάψουν κυριολεκτικά τα αίματα, αν προσπαθήσεις μέσα από τη συζήτηση να μπεις στην επικράτεια του εραστή σου! Γιατί αυτός, δε έχει καμία πρόθεση να σε συνοδεύσει. Κατάλαβέ το επιτέλους…. και μη γίνεσαι πιεστική.

Ταύρος

Ψάχνοντας για απαντήσεις, ρωτώντας τον εραστή σου, θα μπορούσε να σου προσφέρει τη διαβεβαίωση που θέλεις. Το αντικείμενο του πόθου σου θα μπορούσε να σου προσφέρει χρήσιμες γνώσεις! Ειδικά αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα, που προσπαθείς να το λύσεις μόνη σου, εδώ και καιρό. Μερικές φορές, οι συμβουλές από κάποιον που είναι αποστασιοποιημένος από αυτό που εμείς αντιμετωπίζουμε άμεσα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Μην αποφεύγεις να ζητάς βοήθεια, από όπου ξέρεις ότι θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις.

Δίδυμοι

Αν αισθάνεσαι πως έχεις δώσει στον εραστή σου αρκετό χρόνο για να απαντήσει ή να σου δώσει μια εικόνα για ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να του θυμίσεις, πόσο αγχωμένη είσαι. Μόνο έτσι το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως δεν είσαι τόσο ξέγνοιαστη όσο δείχνεις και πως χρειάζεσαι σαφείς απαντήσεις για όσα χρειάζεσαι απ’ αυτόν! Απλά ακολούθησε μια πιο χαλαρή προσέγγιση, για να πετύχεις την εξέλιξη που έχεις ανάγκη.

Καρκίνος

Με την τάση που επικρατεί…. για εντάσεις, δράματα ή συναισθηματικά ξεσπάσματα, καλό θα ήταν να αποφύγεις καταστάσεις που ενθαρρύνουν τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις. Αντί να περπατάς άφοβα στη γραμμή πυρός ή να πιστεύεις πως είναι απαραίτητο ν’ αντιμετωπίσεις τον αγαπημένο σου…..μέτρα μέχρι το δέκα, ηρέμησε και δες τα πράγματα πιο χαλαρά. Θα υπάρξει χρόνος για σοβαρές συζητήσεις…. αλλά δεν είναι τώρα!

Λέων

Οι άνεμοι της αλλαγής στα ερωτικά σου, μπορεί να φαίνονται σαν να κερδίζουν δύναμη… αλλά μπορούν επίσης, να φέρουν μια αίσθηση προσδοκίας ή ενθουσιασμού, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Όπου αισθάνεσαι την ανάγκη να προετοιμαστείς κατάλληλα, καλύτερα επέτρεψε σε ορισμένες καταστάσεις, να εξελιχθούν φυσικά. Μπορεί μια εξέλιξη να σου προκαλέσει τόσο μεγάλη έκπληξη, που θα μπορούσε να μεταβάλει τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τα σχέδιά σου…. αλλά με έναν τρόπο που θα είναι περισσότερο συναρπαστικός απ’ ό,τι πίστευες.

Παρθένος

Μια ήρεμη και λογική ανταλλαγή με τον αγαπημένο σου, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται, για να σε δραστηριοποιήσει και να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία, την ικανότητα ή τα ταλέντα που κατέχεις. Με την αυξημένη αυτοπεποίθηση και την προθυμία να δοκιμάσεις ή να διερευνήσεις ό, τι δεν έχει εξεταστεί… το αποτέλεσμα θα είναι, να καταφέρεις να ενισχύσεις το δεσμό με τον εραστή σου, που πιστεύει στις ικανότητές σου, πάρα πολύ τώρα!

Ζυγός

Η προσοχή από μεριάς σου, μπορεί να γίνει αισθητή….αλλά για καλό λόγο! Μπορείς όμως, να παραμερίσεις μερικές προφυλάξεις. Θέλεις πολύ, να πάρεις ένα υπολογιζόμενο ρίσκο στα ερωτικά σου, που απαιτεί λίγο προγραμματισμό…. αλλά έχει αρκετές άγνωστες ιδιότητες, ώστε να το κάνει ενδιαφέρον. Αυτή είναι η στιγμή για να κάνεις μια κίνηση ή να αρπάξεις μια ευκαιρία, με έναν τρόπο που παλαιότερα δίσταζες. Γι’ αυτό, πάρε θάρρος και αντιμετώπισε ό, τι σε τρομάζει!

Σκορπιός

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αδελφές ψυχές, ξέρουν πώς να τελειώνουν τις προτάσεις του άλλου. Κάποιοι μπορεί να βρουν αυτή την ικανότητα πολύ επιδέξια, ενώ άλλοι θα μπορούσαν να το θεωρήσουν αρκετά ενοχλητικό. Αλλά δεν είναι ευχάριστο για να είσαι σε τόση αρμονία με τον εραστή σου? Μάθε μόνη σου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Φαίνεται ότι πρέπει να συνδεθείς με έναν τέτοιο τρόπο, με το τυχερό άτομο, αν φυσικά θέλεις να προσπαθήσεις να το κάνεις!

Τοξότης

Μπορεί να είναι χρήσιμο να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εραστή σου, για να σου καλύψει τα κενά, όσων σκέφτεσαι. Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να υποθέσεις ότι ο αγαπημένος σου, μοιράζεται το ενδιαφέρον σου, να διερευνήσετε σε βάθος ορισμένα θέματα! Αλλά ίσως αποφεύγει να κάνει βαριές συζητήσεις. Συνέχισε τις όμορφες ανταλλαγές ανάμεσά σας…. και ίσως τον αφήσεις να πάρει το προβάδισμα, με όσα έχετε συζητήσει.

Αιγόκερως

Θα μπορούσε να είναι αυτό που δεν λέγεται… ούτε συζητείται στα ερωτικά σου, που σε κάνει να νιώθεις, πως αξιολογείσαι ή δοκιμάζεσαι, κατά κάποιο τρόπο. Τα ένστικτά σου, είναι απίθανο να σε απογοητεύσουν, όταν η ατζέντα του εραστή σου, είναι τέτοια. Μπορείς ή να παίξεις το παιχνίδι του ή να ξεκινήσεις ένα ανοιχτό διάλογο μαζί του. Αν ο εραστής σου θέλει να είσαι περισσότερο τίμια και ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να κάνει το πρώτο βήμα!

Υδροχόος

Προσπάθησε να αποφύγεις τακτικές που προσπαθούν να πιέσουν τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί. Αν ορισμένες πληροφορίες που θέλεις ή χρειάζεσαι δεν είναι αυθόρμητες, τότε μπορείς εύκολα να μάθεις περισσότερα, παρακολουθώντας τις κινήσεις του συντρόφου σου. Οι πράξεις του, μπορεί να εξηγούν με χίλιες λέξεις, όσα σκέφτεται ή αισθάνεται…και να σου δώσει αρκετές ιδέες, για να ενθαρρύνεις μια αναγκαία και χρήσιμη συζήτηση.

Ιχθύες

Μπορεί ο εραστής σου να φαίνεται πως έχει ενεργήσει παρορμητικά ή εγωιστικά, αλλά προτού ξεκινήσεις τις αντιπαραθέσεις, άκουσέ τον πρώτα! Θα μπορούσες να ανακαλύψεις πως έχει στο μυαλό του, το δικό σου συμφέρον. Αν αφήσεις το αντικείμενο του πόθου σου να μιλήσει ανοιχτά σχετικά με τις αποφάσεις ή τις κινήσεις του, θα τεθεί μια εντελώς διαφορετική κλίση στο θέμα. Σταμάτα να κάνεις υποθέσεις, μέχρι να λάβεις αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments