Ελλάδα

Απίστευτο ξύλο μεταξύ γυναικών στη Ρόδο

Απίστευτο ξύλο μεταξύ γυναικών στη Ρόδο
Ρόδος: Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ρόδος: Ένας λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ δύο εργαζομένων σε ξενοδοχείο του νησιού, κατέληξε σε καβγά… μεγατόνων. Δύο γυναίκες ήρθαν στα χέρια ως συνέχεια της λεκτικής κόντρας τους, με τους συναδέλφους τους να αδυνατούν να ηρεμήσουν, καλώντας την αστυνομία, καθώς έβλεπαν ότι τα πνεύματα δεν ηρεμούσαν. Δύο μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο, με τους αστυνομικούς να χωρίζουν τις δύο γυναίκες. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου είχαν καλέσει παράλληλα και το ΕΚΑΒ που τις μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης. Τα νεύρα ήταν τόσο τεταμένα, μεταξύ των δύο “πρωταγωνιστριών”, σύμφωνα με τη “Ροδιακή” που οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευσαν το ασθενοφόρο και μάλιστα περίμεναν έξω από τα επείγοντα για αρκετή ώρα, ούτως ώστε να μην ξεσπάσει νέος… γύρος τσακωμού. Τα δημοσιεύματα τοπικών Μέσων τονίζουν ότι δεν αποκλείεται να κατατεθούν μηνύσεις από αμφότερες τις πλευρές.

Βόλος: Απείλησε το παιδί του με μαχαίρι

Ένα τρομερό περιστατικό ενδοοικογενειακής βία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15.09.2018) στον Βόλο. Πρωταγωνιστές ήταν ένας 47χρονος και ο 17χρονος γιος του. Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα της οικογένειας επί της οδού Κωνσταντά, στο κέντρο του Βόλου, εξελίχθηκε άγριος καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών. Όπως γράφει το thenewspaper.gr, κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 47χρονος πατέρας επιτέθηκε στον γιο του με μαχαίρι που κρατούσε και αφού τον τραυμάτισε στο χέρι, έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η σύζυγός του υπέβαλλε μήνυση στην Αστυνομία, και ο γιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Ο 47χρονος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ το επόμενο πρωί, όταν και μετέβη στο νοσοκομείο για να δει τον γιο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments