Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε φρουρός

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε φρουρός
Φυλακές Κορυδαλλού: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φρουρός πυροβολήθηκε μέσα στη Γραμματεία της Φρουράς. Ήταν σε άδεια, επέστρεψε και αυτοκτόνησε μπροστά στους συναδέλφους του στους οποίους είπε πως γύρισε για μια δουλειά.

Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτοκτόνησε φρουρός στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φρουρός πυροβολήθηκε μέσα στη Γραμματεία της Φρουράς. Αυτή την ώρα, μεταβαίνει κλιμάκιο της Αστυνομίας στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως χρησιμοποίησε το όπλο του για να αυτοκτονήσει. Αμέσως μετά το περιστατικό κλήθηκε κλιμάκιο της Αστυνομίας στο σωφρονιστικό κατάστημα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό.

Αυτοκτόνησε μπροστά στους συναδέλφους του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας ήταν περίπου 45 ετών και βρισκόταν σε άδεια. Ωστόσο επέστρεψε σήμερα το πρωί στις φυλακές, λέγοντας στους συναδέλφους του πως έχει να κάνει μια δουλειά.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, μέσα σε ένα γραφείο της εξωτερικής φρουράς. Ήταν εξωτερικός φρουρός και εργαζόταν στις φυλακές για περισσότερα από 15 ολόκληρα χρόνια…

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments