Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τρίτη (20/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τρίτη (20/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (20/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (20/8/19).

Κριός – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Μάθετε να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του άλλου για να βελτιώνετε την αδυναμία του. Οι πνευματικοί υποστηρικτές σας εμφανίζονται σήμερα και επωφελείστε από την παρέα ατόμων που σας αγαπούν και στέλνουν θετική ενέργεια. 

Ταύρος – Κάρτα: Ο Τρελός

Η συνεννόηση με τους άλλους, παρά την συνεργασία σας, μπορεί να είναι δύσκολη. Σας περιμένουν νέες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα. Οι άλλοι σας προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη και συμβουλές. Έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε πρόθυμοι να ακούσετε.

Δίδυμοι – Κάρτα: Το άρμα

Να είστε πιο ευέλικτοι στη στάση σας προς τα άλλα ζώδια. Αν βρεθείτε μπλοκαρισμένοι στη διαδικασία ή εστιάζεστε υπερβολικά στις λεπτομέρειες, προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να κάνετε διαλείμματα και να ανεβαίνετε στην επιφάνεια για αέρα.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Διάβολος

Είναι σπουδαία μέρα για να πάρετε αυτό που είναι αρνητικό και να το κάνετε θετικό. Οι φίλοι είναι απασχολημένοι; Περάστε χρόνο με τους καλύτερους τριχωτούς φίλους σας. Εάν τα λεφτά σας είναι δεσμευμένα στους λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν, κοιτάξτε τα υπόλοιπά σας για λάθη. Αν δεν αισθάνεστε στα καλύτερά σας, κλείστε ραντεβού με γιατρούς.

Λέων – Κάρτα: Οι εραστές

Επιλέγετε τη νοοτροπία σας. Γιατί, λοιπόν, να μην στοχεύσετε σε χαρούμενες σκέψεις; Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια. Ακούστε ομιλίες που σας ανεβάζουν, παίξτε την αγαπημένη σας μουσική και προσπαθήστε να διασκεδάσετε ακόμα και όταν δουλεύετε σκληρά.

Παρθένος – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Στραφείτε στα όνειρά σας ή δώστε προσοχή στα καρμικά σημάδια γύρω σας για να σας βοηθήσουν να δείτε πού μπορείτε να αναπτυχθείτε στη ζωή σας. Προσπαθήστε να βρείτε μεγαλύτερη ισορροπία, ώστε όταν πάρετε όσα θέλετε να μην πνιγείτε ή φοβηθείτε να δεχτείτε τις ευλογίες σας.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Σκεφτείτε τις σχέσεις σας όπου έχουν συνεργατική ενέργεια. Είναι παντού γύρω σας. Ορισμένες από αυτές τις σχέσεις είναι αυτές που σας ισορροπούν. Άλλες σας ενθαρρύνουν να αλλάξετε.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Ερημίτης

Δείτε πόσο δυνατά είναι τα δημιουργικά σας ταλέντα και πού θέλετε να βελτιωθείτε. Χρησιμοποιήστε το χρόνο χαλάρωσης ως ευκαιρία για προσαρμογές. Αποκτάτε σοφία από τις σχέσεις που φέρνουν στην επιφάνεια την φαντασία σας.

Τοξότης – Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Βρείτε έναν τρόπο να θαυμάσετε την παθιασμένη πλευρά των άλλων χωρίς να καταναλωθείτε από την ανάγκη τους για αλλαγή. Εστιάστε στις σχέσεις σας και στους άλλους που δεν είναι ακριβώς όπως εσείς. Βγείτε από τις ζώνες άνεσής σας και δοκιμάστε τα νέα νερά. Επωφελείστε από την δοκιμή νέων πραγμάτων και από την εξοικείωση με νέους πολιτισμούς.

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Μάθετε από το παρελθόν και μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν. Οι παραδόσεις της οικογένειας και του παρελθόντος σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα. Θα υπάρξει απελευθέρωση θετικής ενέργειας αυτή την εβδομάδα για εσάς στον τομέα της εμπιστοσύνης.

Υδροχόος – Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Μην ξεχνάτε να βγαίνετε από το μυαλό σας και να ζείτε τη στιγμή. Όταν είστε αποφασισμένοι και εστιασμένοι, ξεχνάτε να «αισθάνεστε» τη διαδικασία. Ένα άτομο που σας σέβεται για αυτό που είστε έχει έντονη παρουσία σήμερα.

Ιχθύες – Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Η δημιουργία ιδεών σας είναι εύκολη σήμερα. Αν νιώθετε ξεκούραστοι και έχετε γυμναστεί, το μυαλό σας θα είναι φρέσκο και έτοιμο για τα πάντα. Αναζητήστε τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν για να βάλετε στην ομάδα σας σήμερα.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments