Ελλάδα

Τραγωδία στον Πόρο: Η “προφητική” ανάρτηση του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου

Τραγωδία στον Πόρο: Η “προφητική” ανάρτηση του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου
Τραγωδία στον Πόρο: Σοκάρει άπαντες η ανάρτηση που είχε κάνει ο αδικοχαμένος πιλότος τον Ιούλιο.

Τραγωδία στον Πόρο: Στο πένθος βυθίστηκαν οι οικογένειες των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης, ως επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου που προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε στη θάλασσα. Ο άτυχος πιλότος του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών και πτυχιούχος της Σχολής Ικάρων, είχε αναρτήσει στα social media ένα μήνυμα που δυστυχώς μπορεί να χαρακτηριστεί και ως προφητικό. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιουλίου, ο αδικοχαμένος πιλότος είχε ποστάρει το εξής: “Χαλάς την υγεία σου για μία δουλειά που σε περίπτωση θανάτου θα έβρισκε αντικαταστάτη σε μία εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει”. Ένα μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα, καθώς περίπου σαράντα ημέρες αργότερα, βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο πιλότος είχε τελειώσει τη Σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία, με αρκετές ώρες πτήσεων σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. Καταγόταν από την Αθήνα και είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άλλες δύο σοροί ανήκουν στους ρωσικής καταγωγής Abramov Mikhail και Davel Akolinin, που είχαν εκμισθώσει το ελικόπτερο από τον Γαλατά για να μεταβούν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Πόρος: Χωρίς ρεύμα το νησί

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε όλη τη νύχτα ο Πόρος μετά το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο, από το οποίο έπαθε ζημιά το δίκτυο υψηλής τάσης της περιοχής. Ο φωτισμός ήταν ελάχιστος στον οικισμό και μόνο λίγες επιχειρήσεις, ενδεχομένως με τη χρήση γεννητριών, είχαν ρεύμα και λειτουργούσαν. Οι καταστηματάρχες βρέθηκαν σε απόγνωση, καθώς εξαιτίας της βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, κάποιοι αναγκάστηκαν να πετάξουν ευπαθή προϊόντα που χρειάζονταν ψύξη, ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν καθώς δεν διαθέτουν γεννήτρια. Όλοι ελπίζουν, σήμερα να αποκατασταθεί η βλάβη, όπως δεσμεύτηκαν οι αρμόδιοι.

Με τον ερχομό της νύχτας πάντως, όσοι θέλησαν να απολαύσουν τη βόλτα τους δεν πτοήθηκαν, με αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και στο video που εξασφάλισε το Grtimes.gr, πολύς κόσμος να κυκλοφορεί στο λιμάνι, ακόμη και με φακούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments