Διεθνή

Η πανέμορφη Ινδή με IQ 146 που μάγεψε την Αγγλία

Η πανέμορφη Ινδή με IQ 146 που μάγεψε την Αγγλία
Η Bhasha Mukherjee είναι η γυναίκα των ονείρων κάθε άνδρα.

Bhasha Mukherjee : Όλοι άνδρες ψάχνουν μία γυναίκα που να διαθέτει όλο το πακέτο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει η νέα «Μις Αγγλία», Bhasha Mukherjee. Είναι πανέμορφη, πανέξυπνη και έχει τη θέληση να τα καταφέρει. Μιλά 5 γλώσσες έχει καταγωγή από την Ινδία και μάγεψε την Αγγλία με την παρουσία της.

Η ομορφιά της Bhasha Mukherjee είναι ακαταμάχητη. Γεννήθηκε στην Ινδία και στα 9 της χρόνια μετακόμισε στην Αγγλία. Εργάζεται ως μαθητευόμενη σε νοσοκομείο της πόλης Λινκολνσάιρ. Και είναι και πανέξυπνη. Και είναι αποδεδειγμένο, καθώς το IQ της είναι σε επίπεδα ιδιοφυίας, αφού φτάνει το 146.

«Είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου αλλά είμαι εξίσου υπερήφανη που θα εκπροσωπώ την Αγγλία» δήλωσε η Bhasha, λίγες ώρες μετά την νίκη της, όπου μάγεψε κοινό κριτική επιτροπή και ολόκληρη την Αγγλία. Πλέον ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό της «Μις Κόσμος».

Η πανέμορφη 23χρονη δεν έχει καθόλου καιρό ν’ «αναπαυτεί στις δάφνες της», αφού μόλις λίγες ώρες μετά από το διαγωνισμό ομορφιάς, μέσα στ’ άγρια ξημερώματα, έπρεπε ν’ αλλάξει το απαστράπτον στέμμα της και να φορέσει την ποδιά της για την πρώτη της μέρας ως νεαρή γιατρός στο νοσοκομείο Boston, στο Λινκονσάιρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments