Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τετάρτη (21/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Τετάρτη (21/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τετάρτη (21/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τετάρτη (21/8/19).

Κριός – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Είστε στην κορυφή του τροχού. Περνάτε τόσο καλά που τίποτα δεν μπορεί να σταθεί στο δρόμο σας. Γι’ αυτό σταθείτε και απολαύστε τη δόξα αυτής της στιγμής που είστε τόσο χαρούμενοι και απολαμβάνετε την παρέα των άλλων στη ζωή σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας πάρει την ευτυχία. 

Ταύρος – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Είστε σε θέση θυσίας. Πρέπει να λάβετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε να προχωράτε στη ζωή. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε τις επιλογές σας. Δεν είναι καιρός για βιαστικά ή παρορμητικά πράγματα. Αυτή είναι η στιγμή για σκέψη και για να αποφασίσετε τι είναι τελικά καλύτερο για εσάς.

Δίδυμοι – Κάρτα: Η Δύναμη

Είσαι πολύ δυνατά άτομα. Αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Επίσης, δεν αφήνετε τίποτα να μπει στο δρόμο σας για την ευτυχία. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει κάτι διαφορετικό, είστε εξαιρετικά ισχυροί και μπορείτε να προσαρμόζεστε σε κάθε κατάσταση που συναντάτε.

Καρκίνος – Κάρτα: Η Σελήνη

Είστε το φως μέσα στη σκοτεινότερη περίοδο κάποιου. Είστε αυτός που βοηθάει κάποιον να σκεφτεί τα πράγματα και να συζητήσει πραγματικά την κατάστασή του. Είστε ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους εκεί έξω, επειδή έχετε τη δυνατότητα να δείτε το καλό σε όλους όπως και στον εαυτό σας. Έτσι, μην αφήνετε τίποτα σκοτεινό και αρνητικό να απομακρύνει τη λάμψη σας.

Λέων – Κάρτα: Ο Διάβολος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο παγιδευμένοι τώρα στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε κολλημένοι σε έναν κύκλο που δεν τελειώνει ποτέ και δεν φέρνει κανένα είδος εκπλήρωσης στη ζωή σας. Ναι, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κολλημένοι και ότι δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτά τα συναισθήματα. Πρέπει, όμως, να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των πράξεων σας, ώστε να βάλετε τον εαυτό σας στο μονοπάτι που θέλετε να ακολουθήσετε.

Παρθένος – Κάρτα: Το Άστρο

Είστε αστέρια. Είστε το ξεχωριστό φως που οδηγεί κάποιον. Βοηθήστε τους να βγουν απ’ το σκοτάδι και να μάθουν ποιοι είναι πραγματικά. Είστε τόσο σημαντικοί και συνεχίζετε να βοηθάτε τους άλλους, αλλά μην ξεχνάτε να αφήνετε τον εσωτερικό σας αστέρι να καθοδηγήσει και τον εαυτό σας.

Ζυγός – Κάρτα: Το άρμα

Έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ή θα αντιμετωπίσετε σύντομα. Αυτό θα συμβεί όταν καταλάβετε πώς να πάρετε πάλι τον έλεγχο της ζωής σας μέσω της δύναμης και της θέλησης. Το σημαντικότερο νόημα αυτής της κάρτας είναι ότι πρέπει να κρατήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να παραμείνετε επικεντρωμένοι και αποφασισμένοι να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που έρχεται στο δρόμο σας. Εάν το κάνετε αυτό, θα είστε ασταμάτητοι.

Σκορπιός – Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Είναι επιτακτική ανάγκη να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον. Πρέπει να κάνετε τα σχέδια και στη συνέχεια να βάλετε αυτά τα σχέδια σε εφαρμογή. Είστε έτοιμοι. Αυτή η κάρτα συμβολίζει την ιδέα ότι πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, γιατί αν κρατάτε ανοιχτό μυαλό, θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες στο μέλλον. Αγκαλιάστε τις αλλαγές που έρχονται και βρείτε το θάρρος να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Αξίζει τον κόπο. 

Τοξότης – Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Θα πρέπει να παραμείνετε θετικοί και να έχετε ένα ενθαρρυντική ενέργεια. Είστε θαρραλέοι και σας αρέσει να είστε μοναδικοί ενώ παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις. Έχετε την εστίαση, την αποφασιστικότητα και το πάθος για να φτάσετε στα μέρη που έχετε ονειρευτεί. Ενώ δίνετε στον εαυτό σας χρόνο για προσωπική σκέψη και ανάπτυξη, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την κατανόησή σας για να σταθείτε δίπλα σε εκείνους που χρειάζονται κάποιον στη δική του γωνιά. Αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν αγαπημένοι και θα είστε σε θέση να γεμίσετε τη ζωή τους με ευτυχία.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Περνάτε δύσκολες στιγμές τώρα. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με άλλους ή να υπάρχει εχθρότητα και ένταση μεταξύ σας. Επειδή ο κόσμος είναι βάναυσος, μπορεί να παρατηρήσετε ότι κλείνεστε στον εαυτό σας. Αλλά αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να καταλάβετε τη θέση των άλλων στη ζωή και τη πλευρά τους στην ιστορία γιατί δεν υπάρχει μόνο μία απλή και ξερή απάντηση. Έτσι, βάλτε στην άκρη τα συναισθήματα θυμού και εχθρότητας που έχετε απέναντι στους άλλους ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε και να οικοδομήσετε τη ζωή που θέλετε. Μην κολλάτε στα σπασμένα κομμάτια μιας αποτυχημένης σχέσης.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Πρέπει να βγείτε από το περιθώριο και να πάρετε τον έλεγχο. Μπορεί να θέλετε να είστε παθητικοί και να ακολουθείτε, αλλά ήρθε η ώρα να αρχίσετε να είστε εσείς ο ηγέτης. Πρέπει να βγείτε από τις σκιές και να βρείτε τη θέση στη ζωή που γεννηθήκατε να έχετε. 

Ιχθύες – Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε πρόσφατα έχουν τελειώσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυροί είστε στην πραγματικότητα και να παραμείνετε θετικοί ακόμα και όταν αισθάνεστε σαν να μην υπάρχει ελπίδα. Τώρα είστε έτοιμοι για οτιδήποτε ρίξει η ζωή στο δρόμο σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments