Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (21/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης (21/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (21/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (21/8/19).

Κριός 

Αν πίστευες πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια ερωτική ευκαιρία την πρώτη φορά, τότε φρόντισε να εντοπίσεις τη δεύτερη ευκαιρία, που εμφανίζεται σύντομα. Οι περιστάσεις στα ερωτικά σου, θα μπορούσαν να είναι καλύτερες τώρα, από ό, τι ήταν στο παρελθόν! Με αποτέλεσμα, να φαίνεται αυτό που θα εμφανιστεί, πιο κατάλληλο. Αντιμετώπισέ το με ένα σίγουρο, ανοιχτό μυαλό. Η άφιξή του, θα μπορούσε να είναι πολύ επίκαιρη!

Ταύρος

Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι…και φοβάσαι την πιθανή απάντηση, τότε οι λόγοι που το καθυστερείς, είναι κατανοητοί. Ωστόσο, αν είχες ποτέ χρόνο για να το προσδιορίσεις με τον εραστή σου….. ή να γνωστοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, είναι αυτή εδώ η στιγμή! Αν δεν ρωτήσεις, δεν θα πάρεις απαντήσεις. Μην αφήνεις το φόβο να γίνει το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου, τώρα.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, που πρέπει να είσαι ευγενική και ευαίσθητη με τα λόγια σου…. ακόμα κι αν νιώθεις, ότι δεν είναι του χαρακτήρα σου. Η προσπάθεια που αισθάνεσαι πως πρέπει να κάνεις, και θεωρείς πως είναι απαραίτητη για να τονίσεις τις ανάγκες σου μέσα από συζήτηση, μπορεί να ενταθεί. Γι’ αυτό… με λεπτό κι ευαίσθητο τρόπο, μέσα από ακρόαση και ανταπόκριση, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις περισσότερη ισορροπία και αρμονία, ώστε να καταφέρεις να επισημάνεις τις απόψεις σου.

Καρκίνος

Κάτι που εκτυλίσσεται στα ερωτικά σου, αξίζει να αγκαλιαστεί… και να μην περιοριστεί. Θα μπορούσες να αφήσεις την επιφυλακτικότητά σου, που μπορεί να σε αποτρέψει από την επιδίωξη ή την απόλαυση μιας κατάστασης, που μπορεί να σε κάνει να λιώσεις… ή να χαροποιήσει την καρδιά σου. Απελευθερώσου από επιφυλακτικότητες και προσεκτικές κινήσεις. Οι λόγοι για τους οποίους αισθάνεσαι πως πρέπει να λειτουργείς έτσι, είναι λιγότερο σημαντικοί από ό, τι πίστευες μέχρι τώρα.

Λέων

Ο έλεγχος ή η επιρροή που μπορεί να ήθελες να έχεις στα ερωτικά σου, είναι διαθέσιμα.. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να εμπιστευτείς τρόπους, με τους οποίους, είχες δυσκολευτεί πρόσφατα. Μια ευκαιρία που προσφέρεται, όπως και οι θαυμάσιες δυνατότητές της, θα χρειαστούν λίγη προθυμία και καθοδήγηση από σένα. Όσο περισσότερη πίστη έχεις για τον ευχάριστο προορισμό προς τον οποίο κατευθύνεσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βοηθήσεις, ώστε να εξελιχθεί μια ερωτική σου φιλοδοξία!

Παρθένος

Το να υποστηρίξεις όσα λες με πράξεις, είναι αναγκαίο αυτή τη στιγμή. Επίσης, δεν χρειάζεται να εξαναγκάζεις οποιοδήποτε ζήτημα, με τον τρόπο που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο! Καλύτερα να ξεκαθαρίσεις στον εραστή σου αυτά που θέλεις -ή δε θέλεις- γιατί μ’ αυτό τον τρόπο, θα οδηγήσεις τη σχέση σου, σε νέα πορεία. Στόχευε ψηλά για όσα θέλεις να πετύχεις, στ’ όνομα της αγάπης! Τα οράματά σου, που υποστηρίζονται από συνεπή προσπάθεια, θα σε πάνε εκεί.

Ζυγός

Θυμάσαι το ρητό που λέει πως η σκέψη είναι που μετράει? Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ο εραστής σου, θα εκπλαγεί και θα χαρεί, με την ευγενική και φανταστική σου προσέγγιση. Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι…. αγγίζει την καρδιά του αγαπημένου σου. Και σίγουρα όχι μόνο δεν θα περάσει απαρατήρητο, αλλά θα εκτιμηθεί δεόντως!

Σκορπιός

Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως να πιστεύεις ότι έχεις ελάχιστα κοινά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, η θέλησή σου να ανακαλύψεις περισσότερα σχετικά με αυτόν – είτε άμεσα είτε με τη βοήθεια κάποιας φίλης, που προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες – θα μπορούσε να προκαλέσει το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι σε σχέση, τότε η περιέργεια, είναι ένας χρήσιμος οδηγός για να επιβεβαιώσεις τις σκέψεις του αγαπημένου σου, σχετικά με το να κάνετε κάτι πιο αισθησιακό ή διασκεδαστικό στη σχέση σας.

Τοξότης

Μπορεί να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός ή μια συμφωνία με τον εραστή σου. Αλλά θα βασιστεί, σε μια δυσοίωνη συζήτηση. Μπορεί να μην λύσετε αμέσως όλα τα προβλήματα, αλλά εσύ θα νιώσεις ανακούφιση μ’ αυτή τη συμφωνία. Ακολούθησε τη με αυτοπεποίθηση! Και αν περιμένεις ένα αμοιβαία ευεργετικό αποτέλεσμα…. τότε αυτό προσφέρεται με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να ενθουσιαστείς, είναι σημαντικό να προσπαθήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσεις μια θετική ατμόσφαιρα… που όχι μόνο θα εκπλήξει το εραστή σου, αλλά μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ την αλληλεπίδρασή σου, μ’ αυτόν. Μπορεί να είναι προετοιμασμένος για κάτι τεταμένο ή αντιφατικό, αλλά εσύ θα το μετατρέψεις σε κάτι ερωτικό, με τον τρόπο σου!

Υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή θα ωφεληθεί πολύ, αν ξεπεράσεις το φόβο σου για τις αποκαλύψεις των σκέψεων και των συναισθημάτων σου, στο σύντροφό σου. Μόλις όμως το κάνεις, θα είσαι σε θέση να αναλάβεις τον έλεγχο μιας κατάστασης που μπορεί να ένιωθες κατώτερη, προηγουμένως. Ό, τι σ’ έχει προκαλέσει να νιώθεις αβέβαιη ή διστακτική, μπορεί να γυρίσει προς όφελός σου. Βάλε τον εραστή σου στην εικόνα, γι’ αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι και αισθάνεσαι.

Ιχθύες

Η σοβαρότητα μπορεί να αυξηθεί σε μια περιοχή της ερωτικής σου ζωής, αλλά μπορείς να το ελέγξεις περισσότερο απ’ όσο νομίζεις. Ένα ρομαντικό θέμα θα απαιτήσει την προσοχή σου…και μπορείς να επιλέξεις για πόσο καιρό θέλεις να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Δες το σαν κάτι δευτερεύον, που μπορείς εύκολα να το ξεπεράσεις….και θα είσαι στο σωστό δρόμο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments