Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Τον βγάζει στο “σφυρί” η Λας Πάλμας

Σέρχιο Αραούχο: Τον βγάζει στο “σφυρί” η Λας Πάλμας
Σέρχιο Αραούχο: Στην πόρτα της εξόδου από την Λας Πάλμας βρίσκεται ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Το φετινό καλοκαίρι ήταν το πρώτο των τελευταίων ετών που η ΑΕΚ δεν μπήκε στη διαδικασία να περιμένει τον Σέρχιο Αραούχο. Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους γρήγορα και τελικά επέλεξαν τον Νέλσον Ολιβέιρα. Άλλωστε η περίπτωση του Αργεντινού σέντερ φορ δεν ήταν καθόλου εύκολη. Ο παίκτης είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είναι απρόβλεπτος.

Παρά το γεγονός πως ο “Τσίνο” υπέγραψε νέο συμβόλαιο, δεν έδειξε και τόσο “φτιαγμένος” με την προοπτική να μείνει για καιρό στη δεύτερη κατηγορία. Σαν να μην έφτανε η μέτρια πορεία της ομάδας του, ο Αραούχο ταλαιπωρήθηκε και από αρκετά προβλήματα τραυματισμού. Η Λας Πάλμας δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Λα Λίγκα και είναι αναγκασμένη να μειώσει το μπάτζετ της. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Σέρχιο Αραούχο: Στην πόρτα της εξόδου

Οι άνθρωποι της Ισπανικής ομάδας θέλουν να απαλλαγούν από κάποια μεγάλα συμβόλαια και να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο. Το Μέσο, Canarias Radio La Autonomica και ο δημοσιογράφος Χουάν Λουίς Μονθόν υποστηρίζουν πως η “Ουνιόν” είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να πουλήσει τον “Κινέζο”. Το ρεπορτάζ θέλει τον πρόεδρο, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ να αναζητά τρόπο πώλησης του Αραούχο, αφού υπάρχει οικονομική ανισορροπία στο κλαμπ.

Θυμίζουμε ότι δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη μέρα που ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ισχυριζόταν ότι είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του. Μάλιστα, μια από αυτές άγγιζε τα 15 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριζε ο Ραμίρεθ. Στο παρελθόν το όνομα του Αραούχο έχει παίξει και για ομάδες του MLS. Τέλος, μπορεί οι φίλοι της ΑΕΚ να ήθελαν να τον δουν ξανά με τα “κιτρινόμαυρα, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments