Ελλάδα

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία
Δολοφονία Μακρή: Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο αδερφός του εκτελεστή του γνωστού επιχειρηματία.

Δολοφονία Μακρή: Η υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία είχε σοκάρει την κοινή γνώμη πριν από μερικούς μήνες. Ο Γιάννης Μακρής ήταν εντός του αυτοκινήτου του όταν κάποιος άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε από απόσταση αναπνοή. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν απασχολούσε μόνο τις Ελληνικές αρχές, αλλά και εκείνες της Βουλγαρίας. Πριν από περίπου ένα μήνα, η αστυνομία της γειτονικής χώρας μάλιστα είχε προχωρήσει στην σύλληψη του αδερφού και συνεργού του εκτελεστή.

Ο συνεργός είχε αποφύγει να επιστρέψει στη Βουλγαρία, αλλά τελικά έκανε το λάθος να γυρίσει στην πατρίδα του. Αυτή η πληροφορία έφτασε στην Αστυνομία της Βουλγαρίας που τον περίμενε καθώς είχε μάθει πως βρίσκεται σε κάποια άλλη Βαλκανική χώρα. Τελικά τα ξημερώματα της Τρίτης (30/7) πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετο του, ο Βούλγαρος συνελήφθη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο 24ωρο ο 35χρονος

Αμέσως μόλις έγινε η σύλληψη του δράστη, η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε να γίνει η έκδοση του στη χώρα μας. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε και το τελευταίο 24ωρο, ο ίδιος βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα και αφού άφησε τον εκτελεστή να περιμένει το θύμα του, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία, να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας τον Γιάννη Μακρή, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του. Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία, ο 31χρονος από το σημείο της δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με ΚΤΕΛ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments