Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Πέμπτη (22/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Πέμπτη (22/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (22/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Πέμπτη (22/8/19).

Κριός – Κάρτα: Οι εραστές

Έχετε μια επιλογή να κάνετε: Είτε θα είναι υλική είτε πνευματική σε σχέση με την αγάπη, τη σεξουαλικότητα, το χωρισμό και την ένωση. Για να νιώσετε εκπληρωμένοι σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το πού βρίσκεστε. Έτσι θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη βάση που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Πρέπει να κάνετε κάποια ειλικρινή δουλειά ώστε να μπορέσετε να ενισχύσετε την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθησή σας και να ανταμειφθείτε. Αυτό θα σας δώσει σταθερά θεμέλια για να αναπτυχθείτε στο μέλλον.

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Πρέπει να σκεφτείτε ότι οι επιλογές σας μπορούν να βλάψουν τους άλλους. Πρέπει να είστε λογικοί και να αφήσετε τα συναισθήματά σας έξω από αυτό, γιατί τότε είναι που μπορεί να ειπωθεί κάτι που δεν θα έπρεπε να έχει ειπωθεί.

Καρκίνος – Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Η ικανοποίησή σας, η σκληρή δουλειά, η προσπάθεια και η επιμέλειά σας θα ανταμειφθούν. Ακόμη και αν η ανταμοιβή δεν έρθει σήμερα, θα έρθει σύντομα. Μην αφήσετε λοιπόν όλη τη δουλειά να μείνει χωρίς αναγνώριση γιατί έρχεται η ώρα σας.

Λέων – Κάρτα: Η Σελήνη

Σήμερα είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τα αισθήματά σας. Είναι επίσης σημαντικό να κοιτάξετε όλες τις πλευρές σε έναν τσακωμό. Υπάρχουν πάντα διαφορετικές οπτικές που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε όσα είναι απαραίτητα για να μάθετε πού ταιριάζετε καλύτερα στη ζωή. 

Παρθένος – Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αντιδραστικοί τώρα. Είστε πιθανότατα αμερόληπτοι και απολαμβάνετε να αγνοείτε τα προβλήματα που συνεχίζουν να προκύπτουν επειδή μπορεί να νιώθετε λίγο απογοητευμένοι ή χαμένοι. Μπορεί να μην θέλετε να κάνετε την προσπάθεια επειδή κάθε φορά που το κάνετε σας επικρίνουν. Αλλά τα σχόλια για τη δουλειά σας είναι βοηθητικά. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσεστε και γίνεστε καλύτεροι.

Ζυγός – Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Πρέπει να σταματήσετε να εστιάζετε στον εαυτό σας και στον πλούτο σας. Είναι κάπως εγωιστικό και πρέπει πραγματικά να δώσετε στους άλλους την ευκαιρία. Αν προτίθεστε να κάνετε αλλαγές στον εαυτό σας και στις ενέργειές σας, τότε θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και θα είστε πιο προσεγγίσιμοι στο μέλλον.

Σκορπιός – Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Πρέπει να καταλάβετε ότι το να περιβάλλεστε από άλλους σας κάνει πιο δυνατού άτομο. Είναι σημαντικό για εσάς να δώσετε και να κάνετε τους γύρω σας να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και σημαντικοί. Με τη σειρά τους, θα θέλουν κι εκείνοι να σας δώσουν πίσω.

Τοξότης – Κάρτα: Οι εραστές

Πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε στη σχέση σας; Αν ναι, τότε είναι σημαντικό να μάθετε πού βρίσκεστε στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, τον χωρισμό και την ένωση. Η γνώση αυτών των θεμάτων θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ένταση στη σχέση σας και να θέσετε όρια.

Αιγόκερως – Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να μοιραστείτε την ευτυχία σας με άλλους. Απολαύστε τον χρόνο που μπορείτε να γιορτάσετε την ελευθερία σας, να εκφραστείτε και να διασκεδάσετε.

Υδροχόος – Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Θα βρείτε αγάπη σε αφθονία σε αυτή τη νέα αρχή. Θα γεμίσετε με αισιοδοξία και η πίστη που έχετε στον εαυτό σας θα είναι ισχυρή. 

Ιχθύες – Κάρτα: Η Κρίση

Πρόκειται να βιώσετε κάποιες αλλαγές και προσωπική ανάπτυξη. Ακολουθήστε την κρίση σας και λάβετε τις σχετικές αποφάσεις. Αν κάνετε τη δουλειά, θα ανταμειφθείτε σε είδος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments