Πολιτική

Μαρία Χούκλη: Νέα θέση έκπληξη δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μαρία Χούκλη: Νέα θέση έκπληξη δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μαρία Χούκλη: Η γνωστή δημοσιογράφος θα αναλάβει θέση στην επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού, ενώ δεν αποκλείεται

Μαρία Χούκλη: Στο δυναμικό της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εντάχθηκε και επίσημα η Μαρία Χούκλη. Η δημοσιογράφος ενδέχεται να βοηθήσει, επίσης, στη στελέχωση και στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια εκπομπή στην κρατική τηλεόραση.

Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δημοσιογράφος θα ενισχύσει την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου. Ο διορισμός της Μαρίας Χούκλη ισχύει από 9 Ιουλίου και συγκεκριμένα σε θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου – Γεώργιου Σκέρτσου.

Δείτε το ΦΕΚ της πρόσληψης εδώ.

Μαρία Χούκλη: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Η Μαρία Χούκλη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1961. Σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη, και εργάστηκε ως δικηγόρος επί δύο χρόνια. Το 1987 αρχίζει να εργάζεται στην ΕΤ3, αργότερα δουλεύει σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το 2000 επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση. Παρουσίασε εκπομπή για βιβλία (Για μια θέση στο ράφι), και την εκπομπή Ομιλείτε Ελληνικά; η οποία ασχολήθηκε με τη σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας. Το 2007 εξελέγη συντονίστρια της τηλεμαχίας πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Δούλεψε ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2010 ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε η ένταξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια του Κεντρικού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Έχει εκλεγεί “Δημοσιογράφος της χρονιάς” για πολλές συνεχόμενες χρονιές.

Τον Απρίλιο του 2016 επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης στη Μαρία Χούκλη από την ΕΣΗΕΑ για τη μεροληπτική της στάση την περίοδο πριν από το δημοψήφισμα του 2015.Σήμερα παρουσιάζει την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή Όσα έφερε η μέρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments