Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 157 νέες προσλήψεις σε ΟΣΕ, ΔΕΔΔΗΕ και νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: 157 νέες προσλήψεις σε ΟΣΕ, ΔΕΔΔΗΕ και νοσοκομεία
ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Δείτε τις προκηρύξεις.

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα σε ΟΣΕ, ΔΕΔΔΗΕ και νοσοκομεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται 157 απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό. Αναλυτικότερα, οι νέες θέσεις εργασίας είναι οι εξής:

Προσλήψεις στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης

Με έναν πολιτικό μηχανικό θα ενισχυθεί άμεσα ο ΟΣΕ Θεσσαλονίκης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ετήσια σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 26 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Νέες θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ

Με δύο υπαλλήλους (ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών)ενισχύεται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, στην Τρίπολη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 23 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Την πρόσληψη έξι υπαλλήλων προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί σε Αττική, Φθιώτιδα και Αχαΐα. Οι νεοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι θέσεις είναι οι εξής:

ΠΕ Υπαλλήλων Γραφείου 4 ΠΕ Οικονομικού 1 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτης Εναερίων – Υπογείων Δικτύων 1

Δείτε τις προκηρύξεις εδώ, εδώ και εδώ.

Προσλήψεις σε νοσοκομεία

Με 10 υπαλλήλους (ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας) ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 24μηνη σύμβαση εργασίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Διαδικασία πρόσληψης 136 νέων υπαλλήλων (ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας) κινεί το Γενικό Νοσοκομείο Κρατικό Νίκαιας. Θα προσληφθούν υπάλληλοι μίας μόνο ειδικότητας: ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας δύο ετών. Τις νέες θέσεις είχε εγκρίνει με σχετική απόφασή του στις 15 Απριλίου 2019. Όπως φαίνεται από την εγκριτική απόφαση η νέα προκήρυξη αναμενόταν αρχικά να εκδοθεί με τον αριθμό ΣΟΧ1/2019, ωστόσο αυτό τροποποιήθηκε όπως προκύπτει από το νέο έγγραφο με ολόκληρη την ανακοίνωση.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Με δύο παιδίατρους ενισχύεται άμεσα το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούνα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 26 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας