Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (25/8)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (25/8)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25/8/19.

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25/8/19.

Κριός Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις καταστάσεις. Με την κάρτα ο τροχός της τύχης, βρίσκεστε στο τέλος μιας διαδικασίας και έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει.Ίσως να μην μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος του τούνελ, αλλά θα λάμψει σύντομα.

Ταύρος Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορείς να είστε άκαμπτοι όσον αφορά τη διατήρηση του κατεστημένου, ωστόσο, δεν είναι ότι δεν πιστεύετε ότι η αλλαγή δεν είναι σημαντική όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν. Εάν έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια, ίσως να μην θέλετε να περιμένετε πολύ για να αρχίσετε να κινείστε προς μια νέα κατεύθυνση. Το να αφήνετε την απάθεια να μένει μέσα σας συχνά δημιουργεί μούδιασμα. Εσείς θέλετε να παραμείνετε ζωντανοί και γεμάτοι ελπίδα.

Δίδυμοι Κάρτα: Η Δύναμη

Τεντώστε τους κοινωνικούς σας μυς. Είστε φυσικά προικισμένοι με το δώρο του λόγου, ο οποίος μπορεί να συγκινήσει ένα ακροατήριο. Η προσωπικότητά σας φωτίζει το δωμάτιο σήμερα και αυτό γιατί ξέρετε πώς να ενθαρρύνετε τους άλλους να αξιοποιήσουν το θάρρος τους. Μπορεί να βρείτε αυτές τις δεξιότητες χρήσιμες σήμερα.

Καρκίνος Κάρτα: Η Σελήνη

Να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας σήμερα. Σκεφτείτε καλά τι λέτε και βεβαιωθείτε ότι δεν υποθέτετε ότι οι άλλοι σας καταλάβουν επειδή προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Κάντε ερωτήσεις. Ελέγξτε ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Λέων Κάρτα: Ο Διάβολος

Τα χρήματα δεν είναι η ρίζα κάθε κακού. Είναι η στάση που έχουν οι άνθρωποι μπροστά στον πλούτο που προκαλεί προβλήματα. Μπορεί να βρεθείτε με απροσδόκητα χρήματα ή κάποια άλλη μορφή υλικών ευλογιών. Παραμείνετε ταπεινοί και δώστε ευχαριστείς. Μην ξεχνάτε ποτέ πόσο σκληρά δουλεύετε ή από πού ήρθατε εσείς και η καλή τύχη σας.

Παρθένος Κάρτα: Το Άστρο

Όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας, πράγματα αρχίζουν να εκδηλώνονται και αποκαλύπτουν τις προθέσεις που πρέπει να θέσετε κατά την επιστροφή του Ήλιου. Ζητήστε από το σύμπαν να μοιραστεί μαζί σας αυτά που είστε έτοιμοι να ζήσετε αυτή τη στιγμή. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας, από την εμφάνισή σας μέχρι τη δουλειά σας.

Ζυγός Κάρτα: Το άρμα

Οι επιπλοκές είναι μέρος της ζωής. Μπορεί να μην εκτιμάτε την αδρεναλίνη ή το πώς σας κάνουν να νιώθετε αυτά που είναι εκτός ελέγχου. Αυτά μπορούν όμως να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο εστιασμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ. Με το άρμα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν και να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε συναισθηματικές αναποδιές που έρχονται εκεί που δεν το περιμένατε.

Σκορπιός Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Όταν είστε με τη σωστή παρέα μπορείτε να βιώσετε εκπληκτική χημεία. Εάν δεν την έχετε βρει ακόμα, θα τη βρείτε σύντομα. Υπάρχει μια δημιουργική ενέργεια γύρω σας.Γιατί να μην προσθέσετε λίγη λάμψη σε ένα δωμάτιο ή να επισκεφθείτε ένα κατάστημα κατασκευών με τους φίλους σας. Εάν πρέπει να κάνετε ένα DIY πρότζεκτ, ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των φίλων σας και να το τελειώσετε πριν από τη Νέα Σελήνη.

Τοξότης Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Έχετε όλα τα σωστά πράγματα και το ξέρετε. Έτσι, όταν θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα, γιατί αμφισβητείτε για τον εαυτό σας; Γνωρίζετε ήδη ότι η ιδέα σας είναι καταπληκτική. Μην περιμένετε να αρχίσετε. Παρακολουθήστε τα όνειρά σας μεγαλώνουν.

Αιγόκερως Κάρτα: Το πέντε των ξιφών

Υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι, τα μέρη ή τα πράγματα έχουν ξεπεραστεί και είναι ώρα για αλλαγή. Κατά τη διάρκεια των πόνων που έρχονται από την ανάπτυξη, μπορεί να αντιμετωπίσετε σύγχυση ή ακόμα και να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για αυτό που σας συμβαίνει. Εάν το ένστικτό σας είναι να κρατήσετε κάτι, να θυμάστε ότι θέλει δύναμη το να αφήσετε αυτό που δεν προορίζεται πλέον για εσάς. Αρχικά, το αφήνετε για κάποιον που το χρειάζεται. Και δεύτερον, ανοίγετε τα χέρια σας για τα καλύτερα πράγμα που προορίζονται για εσάς.

Υδροχόος Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τη δύναμή σας και να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας είναι πραγματικά δική σας. Μπορεί να μοιράζεστε ένα βάρος που ανήκει σε κάποιον άλλο και είναι δύσκολο να νιώθετε ότι ο χρόνος, οι πόροι και η ενέργειά σας να είναι δικά σας. Αλλά είναι πραγματικά δικά σας. Πιστέψτε το.

Ιχθύες Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Τα πράγματα μεταβάλλονται στη ζωή σας, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Μπορεί να έχετε κάποιες περίπλοκες οικονομικές συνδιαλλαγές να κάνετε αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν είναι αδύνατον με τη σωστή νοοτροπία και κάποια πειθαρχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments